Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 33 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas1264
mod_vvisit_counterJu?e1527
mod_vvisit_counterOve nedelje7739
mod_vvisit_counterOvog meseca42735
Najbolji u zdravstvenom turizmu Srbije Ĺ tampaj

Specijalna bolnica „Merkur“ u Vrnjačkoj Banji dobitnik je nagrade u kategoriji Zdravstveni turizam sa pratećim programima na ovogodišnjem Sajmu turizma u Beogradu. Samostalno nastupivši,  „Merkur“ je predstavio wellness i programe zdravlja. Budući da svoje aktivnosti iz perspektive razvoja zdravstvenog turizma Srbije nadgrađuje realizacijom programa među kojima je jedan od najtraženijih “Živeti sa dijabetesom”, značajan deo sajamskog nastupa bio je posvećen osobama obolelim od dijabetesa i Nacionalnom edukativnom centru, pa su  posetioci mogli da  izmere nivo šećera u krvi, da probaju gastronomske specijalitete koji se pripremaju u „Merkurovoj“ kuhinji u okviru projekta “Hrana kao lek“ i da se posavetuju sa dr Danijelom Karamarković, nosiocem projekta.

„Merkur“ je predstavio i svoj Wellness centar „Fons romanus“, kao i „KaviFit“ i „KaviLift“ programe atraktivnom prezentacijom na licu mesta.  U ovom trenutku u „Merkuru“su aktuelni popusti od 10 do 50% .


    
 
Specijalna bolnica "Merkur"
+381 36 611626
office@vrnjcispa.rs,
www.vrnjcispa.rs, www.vrnjcispa.com
    
   
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: