Skip to content

Srbija u Berlinu

Na sajmu turizma u Berlinu (ITB 7.-11. mart 2012.), predstavljena je celokupna turistièka ponuda Srbije sa posebnim naglaskom na gastronomiju, festivale, prirodu, Dunav, aktivan odmor, seoski turizam, kampove, puteve kulture, rimskih careva i vina, city break odmore i programe za mlade.


Na zajednièkom izložbenom prostoru, pored Turistièke organizacije Srbije, nastupile su i turistièke organizacije Vojvodine i Beograda, turistièke organizacije Èaèka, Novog Sada, Vršca, Subotice, Baèke Palanke i Sombora, Sekretarijat za privredu AP Vojvodine, Dunavski centar za kompetenciju, kao i turistièke agencije Oscar Tours, Kon Tiki Travel, Globe Metropoliten Tours, Magelan Corporation i Bon Voyage, hoteli  Belgrade Art i Junior, Dunavski rafting i klaster Istar 21.

Buduæi da je glavna tema ovogodišnje marketinške kampanje Turistièke organizacije Srbije - gastronomija, posebna pažnja bila je usmerena na ovu vrstu ponude te je na štandu  organizovana i degustacija hrane uz prikazivanje promo filma „Soulfood Serbia“.

 


Turistièka organizacija Srbije
+ 381 11 6557100
office@serbia.travel
www.serbia-tourism.org

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy