Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 28 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas464
mod_vvisit_counterJu?e1518
mod_vvisit_counterOve nedelje12370
mod_vvisit_counterOvog meseca33895
Brendiranje banja Balkana Ĺ tampaj
banje

Udruženje banja Srbije, kao član ESPA, promoviše rad na uvođenju standarda u pružanju banjskih usluga i to u saradnji sa sličnim asocijacijama u Evropi. U tom smislu učestvovalo je na Prvom Samitu Balkanskih banja prošle jeseni u Bugarskoj gde su se učesnici iz Turske, Grčke, Bugarske i Srbije upoznali sa prirodnim potencijalima koje svaka od zemalja poseduje. Na Drugom Samitu ove godine (4–7. 10. 2012., Izmir–Turska), na kome se očekuje pridruživanje i Mađarske, Hrvatske, Rumunije i BIH, najvažniji cilj će biti definisanje onih specifičnosti zemalja učesnica koje područje Balkana izdvajaju iz turističkog miljea Zapadne Evrope, a koje mogu biti sastavni deo budućeg turističkog proizvoda, brenda - banje Balkana. U tom pravcu kretao se i okrugli sto na temu “Regionalna saradnja udruženja banja Balkana” koji je na Sajmu turizma u Beogradu organizovalo Udruženje banja Srbije a  na kome su učestvovali Prof. dr Zeki Karagulle, predsednik Svetske asocijacije balneologa, potpredsednik Evropskog udruženja banja i predsednik Udruženja banja Turske, Stanimir Stankov, predsednik Udruženja banja Bugarske, i Vladan Vešković, sekretar Udruženja banja Srbije.Budući da su se učesnici Samita Banja Balkana složili da ih povezuju zajednička istorija, istovetni prirodni lekoviti faktori i načini njihovog korišćenja, kao i shvatanje uloge banja u lokalnom stanovništvu, Udruženje banja Srbije će definisanje specifičnosti Srbije započeti na IV Kongresu banja Srbije sa međunarodnim učešćem (15. i 16. maj 2012. Vrnjačka Banja) jer će na Drugom Samitu predstaviti svoj predlog dokumenata koji su neophodni za formiranje Balkanske asocijacije banja u nadi da će se to ostvariti na Trećem Samitu, 2013. godine u Srbiji.

balkan spa
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: