Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 4 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas691
mod_vvisit_counterJuce753
mod_vvisit_counterOve nedelje3088
mod_vvisit_counterOvog meseca14847
Velnes centar na termalnom izvoru "Limun banja"
Promovišuæi svoje nove-stare adute, poput èistog vazduha i netaknute prirode i sa posebnim akcentom na novoizgraðeni akvapark, Sokobanja je na 34. sajmu turizma u Beogradu nastupila pod sloganom "Zdravo mesto za zdrave investicije". Ove godine, nastup je organizovan u okviru Programa "Exchange 3" koji finansira Evropska unija.- Oèekujemo da novim i dobro osmišljenim projektima privuèemo sve one koji æe pokazati interesovanje za ulaganje u turizam u opštini Sokobanja. To su svakako isplative investicije, jer Sokobanja ima dugu tradiciju organizovanog turizma i sve je interesantnija, ne samo onima koji dolaze radi leèenja, veæ i mladim ljudima, -kaže rukovodilac Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj opštine Sokobanja Marija Žikiæ.Novoizgraðeni akva park, kulturno-istorijsko nasleðe, zdrava hrana, predstavljena kroz "Gastronomski vodiè", veliki broj ureðenih izletišta od kojih se neka na samo par minuta od centra grada, Bovansko jezero i brojne plaže na reci Moravici, kulturno-sportske manifestacije kao i sve atraktivniji noæni provod, ono je što u Sokobanju svake godine dovodi na desetine hiljada turista.

Turistièki poslenici su za sezonu 2012. pripremili niz novih programa namenjenih razlièitim grupama posetilaca: slana soba – haloterapija i Mary Cohr salon lepote u Specijalnoj bolnici "Sokobanja", atraktivni wellness programi u autentiènom zdanju turskog "Amama" u centru grada, organizovane ture turistièkim vozom do podnožja planine Rtanj kao i organizovani izleti do Bovanskog jezera i drugih atraktivnih lokacija u okolini Sokobanje. Posebnu atraktivnost predstavljaæe i objekat sa predviðenim wellness sadržajima kompanije "Voda Sinðeliæ-RUC Ždrelo" koji se gradi na poznatom sokobanjskom termalnom izvoru "Limun banja".U okviru "Banjskog kulturnog leta" posetioci Sokobanje imaæe prilike da uživaju u pozorišnim predstavama i brojnim koncertima na centralnom gradskom trgu. Takoðe, oèekuje se bogat zabavni dnevni i noæni program na sokobanjskom akvaparku koji æe primati kupaèe u periodu od 20. juna do 20. septembra.

Ljubitelji sporta æe sredinom avgusta uživati u jednom od najatraktivnijih basket turnira u Srbiji - "Avgust u avgustu" koji se ove godine održava po 13. put.

U opštini koja slovi za "Zeleno srce Srbije", kažu da, ako su èuveni Andriæ i Nušiæ uživali u èarima Sokobanje, zašto ne bi i savremeni nomadi.


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: