Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 10 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas406
mod_vvisit_counterJuce921
mod_vvisit_counterOve nedelje2118
mod_vvisit_counterOvog meseca19497
Pogledajte novu promociju Sokobanje
Kroz ovu banju koju zovu i "Zelenim srcem Srbije" šetali su i Andriæ i Nušiæ.
Sokobanja je na 34. sajmu turizma u Beogradu nastupila pod sloganom ‘’Zdravo mesto za zdrave investicije’’.

zdravo mesto za zdrave investicije


Svake godine u Sokobanju svake godine dolazi na desetine hiljada turista. Novoizgraðeni akva park, kulturno-istorijsko nasleðe, zdrava hrana, predstavljena kroz ‘’Gastronomski vodiè’’, veliki broj ureðenih izletišta od kojih se neka na samo par minuta od centra grada, Bovansko jezero i brojne plaže na reci Moravici, kulturno-sportske manifestacije kao i sve atraktivniji noæni provod je ono što privlaèi posetioce ali još uvek ostaje neiskorišèeno mnogo moguænosti koje ova banja nudi, a problem je i nedostatak kvalitetnog hotelskog smeštaja.Turistièki poslenici su za sezonu 2012. pripremili niz novih programa namenjenih razlièitim grupama posetilaca: slana soba, wellness programi u autentiènom zdanju turskog „Amama“ u centru grada, organizovane ture turistièkim vozom do podnožja planine Rtanj kao i organizovani izleti do Bovanskog jezera i drugih atraktivnih lokacija u okolini Sokobanje.

Zanimljivo je da ova banja tokom letnjih meseci ima i kvalitetan noæni život i da je poseæuju i mladi. U okviru „Banjskog kulturnog leta“ posetioci Sokobanje imaæe prilike da uživaju u pozorišnim predstavama i brojnim koncertima na centralnom gradskom trgu. Takoðe, oèekuje se bogat zabavni dnevni i noæni program na sokobanjskom akvaparku koji æe primati kupaèe u periodu od 20. juna do 20. septembra. Ljubitelji sporta æe sredinom avgusta uživati u jednom od najatraktivnijih basket turnira u Srbiji - „Avgust u avgustu“ koji se ove godine održava po 13. put. Nisu za zanemarivanje ni pristupaène cene koje turiste opredeljuju da odmor na moru zamene ovim banjskim mestom.


U opštini koja slovi za ‘’Zeleno srce Srbije’’, kažu da, ako su èuveni Andriæ i Nušiæ uživali u èarima Sokobanje, zašto ne bi i savremeni nomadi.
*Beta
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: