Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Pansion Sunny
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 14 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas585
mod_vvisit_counterJuče2436
mod_vvisit_counterOve nedelje3021
mod_vvisit_counterOvog meseca32880
Konkurs za besplatan boravak u banji Ĺ tampaj
Park Banjica, Sokobanja

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) poziva penzionere da se jave na konkurs za odlazak na besplatanu desetodnevnu rehabilitaciju u jednoj od 25 banja.

Pravo da se jave na konkurs, koji je otvoren do 23. marta, imaju svi penzioneri čije su penzije niže od 22.334 dinara, a jedan od uslova je da nemaju druga lična primanja i da nisu koristili besplatan boravak o trošku Fonda u poslednjih pet godina, a za poljoprivrednike i najmanje deset godina "poljoprivrednog" staža osiguranja.

Uz prijavu se prilaže i penzijski ček za januar ili februar ove godine, dokaz o visini penzije ostvarene po međunarodnim ugovorima, fotokopija lične karte, postojeća medicinska dokumentacija i potpisana izjava o drugim ličnim primanjima i da u poslednjih pet godina nisu koristili rehabilitaciju o trpšku Fonda.

Besplatan boravak uključuje i lekarski pregled, terapiju, kao i troškove prevoza u visini cene autobuske, odnosno vozne karte drugog razreda.

Ove godine prvi put Fond će snositi troškove za pratioca deteta koje koristi porodičnu penziju po osnovu nesposobnosti za samostalan život i rad.

Prijave se podnose opštinskim organizacijama penzionera, prema mestu prebivališta, a korisnici sa teritorije AP Kosovo i Metohija isopstavi ili filijali Fonda u mestu prebivališta.

Spisak korisnika pravi se posebno za penzionere iz kategorije zaposlenih, samostalnih delatnosti i poljoprivrednika, u okviru toga će postojati liste za starosne, invalidske i porodične penzionere.

Na redosled na rang-listi uticaće visina penzije, dužina staža osiguranja, dužina korišćenja penzije, dok će korisnici prava na tuđu negu i pomoć dobijati dodatnih 10 bodova.

Pod jednakim uslovima, prednost će imati stariji korisnik penzije, dok članstvo u penzionerskim organizacijama nije uslov za korišćenje ovog prava.

Na rehabilitaciju će, kako je navedeno u saopštenju Fonda PIO, otići oko 9.500 starosnih, invalidskih i porodičnih penzionera svih kategorija.

Odlukom Upravnog odbora Republičkog fonda za penzijsko invalidsko osiguranje za to je izdvojeno 275,6 miliona dinara, što je 0,1 odsto prihoda ostvarenih od doprinosa, a sredstva će se raspodeliti filijalama, prema broju korisnika.

Župan, Sokobanja
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: