Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 23 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas453
mod_vvisit_counterJu?e1518
mod_vvisit_counterOve nedelje12359
mod_vvisit_counterOvog meseca33884
Sokobanja na Sajmu turizma u Beogradu Ĺ tampaj
Opština Sokobanja ove godine organizuje nastup na najvećoj sajamskoj turističkoj manifestaciji u regionu – Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu - u okviru Programa “Exchange 3” koji finansira Evropska Unija pod sloganom „Sokobanja – zdravo mesto za zdrave investicije“.Za vreme trajanja Sajma, od 23. do 26. februara 2012. godine, na štandu u hali 4 , predstavnici Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj, Organizacije za turizam, kulturu i sport kao i turističke privrede opštine Sokobanja prezentovaće nove sadržaje u turističkoj ponudi opštine Sokobanja. Takođe, biće prezentovan i novi vodeno-zabavni kompleks „Akvapark Sokobanja“, čija je izgradnja završena u oktobru 2011. godine.Nastup na Sajmu će biti iskorišćen da se kroz novi štampani promotivni materijal, predstave turistički sadržaji opštine Sokobanja prilagođeni pojedinim grupama turista: ljubiteljima dobre hrane i zabave (Katalog ugostiteljske ponude), ljubiteljima prirode i planinarenja (Pešački put E4-9 Rtanj), zatim Katalog privatnog smeštaja i Katalog turističke ponude opštine Sokobanja na srpskom i engleskom jeziku.Pomenute brošure u PDF formatu mogu se preuzeti na linkovima na dnu ove strane. Takođe, na sajmu će širem auditorijumu biti prezentovani i tematski promo video spotovi pod zajedničkim sloganom „Mi činimo sve za vaš savršen odmor“. Sredstva za izradu brošura i video spotova obezbedila je Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj opštine Sokobanja i rezultat su saradnje Kancelarije sa turističkom privredom Sokobanje, udruženjima građana kao i sa Organizacijom za turizam, kulturu i sport opštine Sokobanja.Brošure u PDF formatu:
1. Katalog privatnog smeštaja
2. Katalog ugostiteljske ponude
3. Pešački put E4-9 Rtanj
4. Katalog Sokobanja srpski
5. Katalog Sokobanja engleski

Izvor: OpštinaSokobanja.com
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: