Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 28 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas464
mod_vvisit_counterJu?e1518
mod_vvisit_counterOve nedelje12370
mod_vvisit_counterOvog meseca33895
Održivi razvoj ruralnog turizma Ĺ tampaj
 U organizaciji Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja (MERR) i Svetske turističke organizacije Ujedinjenih nacija (UNWTO), od 22. do 24. februara 2012. godine u Beogradu i Novom Sadu održava se Međunarodna konferencija na temu održivog razvoja ruralnog turizma “Sustainable Rural Tourism Development” koju otvara generalni sekretar UNWTO, Taleb Rifai. Ovaj skup  je nastavak saradnje Srbije i UNWTO budući da je 2011. godine u okviru zasedanja u Južnoj Koreji, na 53. Komisiji za Evropu, Srbija postala član Komiteta za održivi razvoj u turizmu (Sustainable Development of Tourism Committee). Po rečima Dr Renate Pindžo, pomoćnika ministra Ekonomije i regionalnog razvoja, “Republika Srbija je već usvojila program održivog razvoja u ruralnom turizmu u okviru programa 5 agencija UN i  Vlade RS“, i dodala da je „Regionalna saradnja vrlo važna, a akcenat se stavlja na Dunavsku strategiju i tematske rute, koje su od velikog kulturnog i istorijskog značaja, i povezuju više zemalja u regionu”. Najavljujući predstojeću konferenciju Dr Goran Petković, državni sekretar u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja, istče da će na njoj učestvovati i ministri iz regiona a agencije UN će predstaviti dosadašnje rezultate na projektu ruralnog turizma zajedno sa nacionalnim patrtnerima - ministarstvima Ekonomije i regionalnog razvoja i Poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, i Turističkom organizacijom Srbije. U tom smislu i Gordana Plamenac, direktorka Turističke organizacije Srbije, podseća da je „Srbija za temu ovogodišnje promocije izabrala gastronomiju - “Hranu sa dušom”, koja je mnogim turistima prva asocijacija na seoski turizam i predele još netaknute prirode, u čemu Srbija vidi svoju komparativnu prednost”.

    

Turistička organizacija Srbije
+ 381 11 6557100
office@serbia.travel
www.serbia-tourism.org
    

Ministarstvo ekonomije i
regionalnog razvoja
– Sektor turizam –

+381 11 2855209
turizam@merr.gov.rs
www.turizam.merr.gov.rs
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: