Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 30 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas468
mod_vvisit_counterJu?e1518
mod_vvisit_counterOve nedelje12374
mod_vvisit_counterOvog meseca33899
Nagradni konkurs za odabir 5 najinovativnijih MSP iz regiona Ĺ tampaj


Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije – RARIS je u saradnji sa regionalnim centrom za podršku MSP Timok Zaječar raspisao nagradni konkurs za odabir 5 najinovativnijih MSP iz regiona. Nagradni fond iznosi 300.000 dinara.

Na konkurs može da konkuriše svako malo ili srednje preduzeće registrovano na teritoriji Borskog i Zaječarskog okruga. Krajni rok za prijavljivanje je 1. mart 2012. godine.

TV spot i više infromacija o konkursu mogu se pronaći na www.raris.org/inovativnost .

Nagradni fond finansira GIZ – Nemačka organizacija za tehničku pomoć i njen projekat „Lokalni ekonomski razvoj u regionu Dunava“.
Na ovom LINKU se nalazi pozivno pismo i formular ankete čijim se ispunjavanjem i slanjem na elektronsku adresu msp@raris.org direktno ulazi u krug MSP-a koja konkurišu za nagradu.


RARIS u saradnji sa Regionalnim centrom za podršku MSP Timok Zaječar, želi da pomogne malim i srednjim preduzećima u našem regionu kroz unapređenje potencijala za inovacije. Inovacijom se smatra uvođenje i primena novina koje kao rezultat imaju povećanje vrednosti (profita, kvaliteta proizvoda i usluga, …).
Uvođenje inovativne prakse u preduzeće za rezultat ima:

  •     povećanje efikasnosti
  •     smanjenje troškova
  •     povećanje nivoa konkurentnosti u odnosu na druga preduzeća u sektoru.

RARIS i Regionalni centar za podršku MSP Timok zato nude svim MSP iz regiona tri tipa pomoći radi unapređenja inovacionog potencijala:

    Analiza inovacionog potencijala. Svako MSP koje se anketira će dobiti rezultat analize inovativnosti svoje firme i tako moći da vidi gde se sada nalazi i kako da radi dalje.
    Nagrada za 5 najinovativnijih MSP. U cilju promocije inovativnosti RARIS je raspisao i nagradni konkurs za odabir 5 najinovativnijih MSP iz regiona. Nagradni fond iznosi 300.000 dinara. Može da konkuriše svako malo ili srednje preduzeće registrovano na teritoriji Borskog i Zaječarskog okruga. Konkuriše se popunjavanjem Ankete, odnosno svako MSP koje se anketira radi ispitivanja svojih inovacionih potencijala istovremeno i konkuriše za nagradu. Nagradni fond finansira GIZ – Nemačka organizacija za tehničku pomoć i njen projekat "Lokalni ekonomski razvoj u regionu Dunava".
    Besplatna obuka iz oblasti intelektualne svojine i inovacija. Sva MSP koja žele da učestvuju na obukama treba takođe da popune anketu i jave se projektnom timu.

Anketu možete preuzeti ovde.
Popunjene Ankete pošaljite na mejl: msp@raris.org Krajni rok za prijavljivanje je 1. mart 2012. godine.
Za sve dodatne informacije se možete obratiti članovima projektnog tima:

    Menadžeru Zoranu Aleksiću na 019/421-900 ili 064/8531-801, kao i
    Saradniku za inovacije Sidoniji Jelisijević 019/426-376 ili 064/8510-216


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: