Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 9 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas752
mod_vvisit_counterJuce798
mod_vvisit_counterOve nedelje1550
mod_vvisit_counterOvog meseca19764
Zajednièki klub za mlade i stare

- Tokom prethodnog perioda mladi volonteri Omladinske organizacije „Sokobanja 2“ uredili su prostorije Mesne zajednice Resnik, a korisnicima æe na raspolaganju biti i raèunar, televizor, muzièki stub i razlièite društvene igre. Oni æe moæi da se druže, razmene iskustva i poboljšaju kvalitet života. Takoðe, u okviru kluba održavaæe se psihosocijalne radionice kao i predavanja o najèešæim bolestima treæeg doba - navodi se u saopštenju Državne lutrije Srbije.

Omladinska organizacija „Sokobanja 2“ je kroz svoj projekat Klub za mlade i stare uèestvovala na èetvrtom konkursu Državne lutrije Srbije „Dobrota“, èiji je cilj ostvarenje meðugeneracijske saradnje starih lica i omladine u lokalnim zajednicama u Srbiji. Na ovaj naèin je Sokobanja, inaèe poznato turistièko mesto sa brojnim ugostiteljskim i banjskim objektima, dobila prostor za razvijanje edukativnih i kulturnih sadržaja, koji do sada nije imala.

Kako je najavljeno, u Klubu æe se održavati i razlièite manifestacije, radionice i sveèanosti koje æe okupljati mlade i starije žitelje te seoske sredine. Sveèanom otvaranju, organizovanom poèetkom ove sedmice, prisustvovali su predstavnici Mesne zajednice Resnik i predsednik opštine Sokobanja Dimitrije Lukiæ.

Autor: Z. Miladinoviæ
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: