Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Pansion Sunny
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 15 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas574
mod_vvisit_counterJuče2436
mod_vvisit_counterOve nedelje3010
mod_vvisit_counterOvog meseca32869
Projekat “Priroda i turizam - Sokobanja i Ripaljka” Ĺ tampaj

Osnovni cilj BCIF-ovog programa Aktivnih zajednica je unapređenje i razvoj lokalnih zajednica u Srbiji putem finansijske pomoći inicijativama, koje pokazuju uključenost građana u rešavanje zajedničkih problema u zajednicama iz kojih dolaze, na najbolji način upotrebljavaju lokalne resurse i potencijale i promovišu saradnju sa različitim sektorima.

Cilj projekta “Priroda i turizam - Sokobanja i Ripaljka” je očuvanje i ekološko uređenje vodopada Ripaljke, njenog neposrednog okruženja i puta koji vodi do ovog lokaliteta, kroz turističku valorizaciju prostora sa namerom povećanja turističkog prometa. Partneri na projektu su Direkcija za urbanizam i izgradnju, OTKS Sokobanja i ZOO PLANET Niš, koji će pružiti logističku i tehničku pomoć u realizaciji planiranih aktivnosti.

Realizacijom projekta, uklanjanjem deponija otpada i postavljanjem propisanih mesta za njegovo odlaganje, stvoriće se uslovi za zdraviju životnu sredinu, što će imati pozitivan uticaj na kvalitet vodosnabdevanja, prirodno stanište biljaka i životinja, posebno retkih i zaštićenih vrsta, od čega će stanovnici sokobanjskog naselja Gradašnica i drugih delova Sokobanje (oko 3000), koji se snabdevaju ozrenskom vodom, imati najviše koristi.
Uređenjem staze do jednog od najatraktivnijih lokaliteta povećaće se broj posetilaca tokom godine i ukupan turistički promet, od čega će imati koristi i lokalna zajednica (ugostitelji - od vanpansionske potrošnje, privatni stanodavci, hotelijeri, lokalna samouprava - prihod od boravišne takse). Promotivne aktivnosti pre početka i tokom projekta imaće pozitivan uticaj na podizanje svesti građana o značaju zaštite životne sredine i održivog razvoja turizma, u smislu očuvanja prirodnih lepota i resursa Sokobanje za naredne generacije. 

Pozivamo sve zainteresovane građane, koji žele da učestvuju u realizaciji projekta kao volonteri, da se jave Predsedniku PD „Oštra čuka“ na broj telefona 064/92 029 09.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: