Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 16 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas888
mod_vvisit_counterJu?e1313
mod_vvisit_counterOve nedelje888
mod_vvisit_counterOvog meseca27379
Projekat “Priroda i turizam - Sokobanja i Ripaljka” Ĺ tampaj

Osnovni cilj BCIF-ovog programa Aktivnih zajednica je unapređenje i razvoj lokalnih zajednica u Srbiji putem finansijske pomoći inicijativama, koje pokazuju uključenost građana u rešavanje zajedničkih problema u zajednicama iz kojih dolaze, na najbolji način upotrebljavaju lokalne resurse i potencijale i promovišu saradnju sa različitim sektorima.

Cilj projekta “Priroda i turizam - Sokobanja i Ripaljka” je očuvanje i ekološko uređenje vodopada Ripaljke, njenog neposrednog okruženja i puta koji vodi do ovog lokaliteta, kroz turističku valorizaciju prostora sa namerom povećanja turističkog prometa. Partneri na projektu su Direkcija za urbanizam i izgradnju, OTKS Sokobanja i ZOO PLANET Niš, koji će pružiti logističku i tehničku pomoć u realizaciji planiranih aktivnosti.

Realizacijom projekta, uklanjanjem deponija otpada i postavljanjem propisanih mesta za njegovo odlaganje, stvoriće se uslovi za zdraviju životnu sredinu, što će imati pozitivan uticaj na kvalitet vodosnabdevanja, prirodno stanište biljaka i životinja, posebno retkih i zaštićenih vrsta, od čega će stanovnici sokobanjskog naselja Gradašnica i drugih delova Sokobanje (oko 3000), koji se snabdevaju ozrenskom vodom, imati najviše koristi.
Uređenjem staze do jednog od najatraktivnijih lokaliteta povećaće se broj posetilaca tokom godine i ukupan turistički promet, od čega će imati koristi i lokalna zajednica (ugostitelji - od vanpansionske potrošnje, privatni stanodavci, hotelijeri, lokalna samouprava - prihod od boravišne takse). Promotivne aktivnosti pre početka i tokom projekta imaće pozitivan uticaj na podizanje svesti građana o značaju zaštite životne sredine i održivog razvoja turizma, u smislu očuvanja prirodnih lepota i resursa Sokobanje za naredne generacije. 

Pozivamo sve zainteresovane građane, koji žele da učestvuju u realizaciji projekta kao volonteri, da se jave Predsedniku PD „Oštra čuka“ na broj telefona 064/92 029 09.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: