Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 15 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas891
mod_vvisit_counterJu?e1313
mod_vvisit_counterOve nedelje891
mod_vvisit_counterOvog meseca27382
Otvara se prvi hotel na Staroj planini Ĺ tampaj
Hotel i spa centar ''Stara planina'' biće otvoreni 25. decembra, najavio je danas državni sekretar Ministarstva za ekonomije u regionalni razvoj Goran Petković, ističući da je u izgradnju hotelskog kompleksa površine 26.000 kvadratnih metara investirano oko 30 miliona evra.''Posle višegodišnjih priprema, otvorićemo novi turistički centar i novi hotel sa četiri zvezdice, sa povoljnom promotivnom ponudom'', kazao je Petković.

Babin zub (foto: Goran Todorović)

U periodu do 31. marta, cena dnevnog polupansiona biće 25 evra po osobi, a u cenu je uključeno i neograničeno korišćenje velnes i spa centra, ski pas i parking, ukazao je Petković. Podsećajući da pripreme za ovaj projekat traju još od 2006. godine, on je rekao da je, nakon završetka master plana, 2007. počela izrada čitavog seta planske dokumentacije, uključujući prostorne i urbanističke planove, kao i donošenje Uredbe o zaštiti turističkog prostora na Staroj planini. Petković je dodao da master plan predviđa da u završnoj fazi bude urađeno 22.000 kreveta u različitim smeštajnim kapacitetima, od toga 2.764 u prvoj fazi razvoja.

Pored hotela, urađen je i čitav niz drugih projekata, kao što su putevi, novi dalekovod, prvi vodovod, kanalizacija, postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda, trafostanice, kazao je državni sekretar i dodao da će na ovu infrastrukturu moći da se priključe i druge investitori. Petković je naveo da je glavni argument za ovu ''grinfild'' investiciju činjenica da se sa jedne strane prati priroda i koriste njeni potencijali, a sa druge strane da se da impuls razvoju i revitalizaciji područja koja su devastirana ekonomski, sociološki i demografski. ''Otvaranje ovog turističkog centra je odraz potrebe da se cela istočna Srbija u kojoj je dosta toga propalo u međuvremenu, oživi na prirodan, zdrav i ekonomski održiv način'', istakao je Petković.

Direktor JP "Stara planina", Svetislav Popadić je rekao da hotel raspolaže sa 380 kreveta u 146 dvokrevetnih soba, apartmana i predsedničkog apartmana. Prema njegovim rečima, gostima su na raspolaganju tri konferencijske sale, restoran, picerija, bar, dečija igraonica, klizališta, velnes i spa centar sa zatvorenim bazenom, kao i podzemna garaža sa 147 parking mesta.Popadić je dodao da se hotel nalazi na Jabučkom Ravništvu, na 1.350 metara nadmorske visine, kao i da je ceo projekat realizovan u roku od 16 meseci. Prvi gosti se mogu očekivati već za Novu godinu, a da su za boravak u hotelu pripremljeni dvodnevni i trodnevni paket za doček, po ceni od 13.000, odnosno 15.000 dinara, i da su gotovo sva mesta već rasprodata.

Direktor JP Skijališta Srbije Dejan Ljevnaić je istakao da ove sezone sve goste očekuje besplatan ski pas. Prema njegovim rečima, ski centar je opremljen sistemom za proizvodnju veštačkog snega, četverosednom žičarom, kao i gondolom koja može da preveze 1.200 skijaša na sat.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: