Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 23 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas1262
mod_vvisit_counterJu?e1527
mod_vvisit_counterOve nedelje7737
mod_vvisit_counterOvog meseca42733
Rekonstrukcija "Smederevskog odmarališta" na Rtnju Ĺ tampaj
Počela rekonstrukcija "Smederevskog odmarališta" na Rtnju - Za novi sjaj objekta 32,5 miliona dinara


 Odmaralište koje se sastoji od dva objekta u vlasništvu je Grada Smedereva, a zbog lošeg stanja u kojem se nalazi nije korišćeno više od 16 godina.

Tamara Đorđević, v.d. direktora odmarališta, u razgovoru za "eKapiju" kaže da će započeti radovi obuhvatiti kompletnu adaptaciju, sanaciju i nadogradnju samo jednog, donjeg objekata u kompleksu, jer je rekonstrukcija celog odmarališta predviđena u fazama.

- Ranije su odmarališta koristila isključivo školska deca i objekat je mogao raditi smo u letnjem periodu. Nakon predviđenih radova objekat će omogućiti boravak u planinskom okruženju svim zainteresovanim ljubiteljima prirode, čistog vazduha i planinarenja, a nadogradnjom kotlarnice objekat će se osposobiti za rad 365 dana u godini. Predviđena je i dogradnja još jednog sprata čime će se uvećati smeštajni kapaciteti tako da će korisnicima na raspolaganju biti 50 ležaja.

Prema projektu, koji je uradila Direkcija za urbanizam i građevinsko zemljište Smederevo, sobe će biti dvokrevetne i trokrevetne i za razliku od dosadšnjih etažnih, svaka soba će imati svoje kupatilo.


(Skica budućeg izgleda objekta)

Jedan deo objekta biće pretvoren u dečiju igraonicu a biće adaptiran i restoran koji se nalazi u sklopu objekta.

U okviru kompleksa biće izgrađeni i odgovarajući sportski tereni za predškolski i školski uzrast dece, ali i sportiste.

Radove vredne 32,5 miliona dinara finansira grad Smederevo, a izvodi smederevski "VIG" u konzorcijumu sa privrednim drušvom "ITG". Kao rok kada će "donji" objekat u Smederevskom odmaralištu biti u funkciji navodi se 20. jun 2012.

Kako je za naš portal rekla Đorđević, radovi na drugom, gornjem objektu u okviru kompleksa koče imovinsko-pravni odnosi jer se ceo kompleks nalazi na zemljištu koje pripada preduzeću "Srbijašume".

Kompleks odmarališta zauzima površinu od 34 ara, a prema rečima Đorđević, do sada je uz pomoć i podršku opštine Boljevac regulisano 23. U Smedervskom odmaralištu očekuju da će odgovor o raspolaganju sa preostalih devet ari od "Srbijašuma" dobiti do kraja godine.

Autor : I.B.
Izvor : Ekapija
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: