Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 4 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas181
mod_vvisit_counterJuce770
mod_vvisit_counterOve nedelje3600
mod_vvisit_counterOvog meseca19220
Poziv za podnošenje predloga projekata

mladi12ZI-man, Zajeèarska inicijativa i Nacionalna zadužbina za demokratiju vas pozivaju da se prijavite na konkurs u okviru programa malih donacija „ISKORAK“.

Cilj programa „ISKORAK“ je da mladi pokrenu rešavanje sopstvenih problema i potreba u lokalnim zajednicama kroz aktivnosti usmerene kako prema donosiocima odluka i lokalnim institucijama tako i prema graðanima. Kroz ovaj program želimo da pružimo podršku inicijativama mladih koje za cilj imaju:

  • Ukazivanje na postojeæe lokalne potrebe i probleme sa kojima mladi suoèavaju u svojim opštinama i predlaganje konkretnih rešenja;
  • Rešavanje konkretnih problema mladih u lokalnim zajednicama kroz donošenje i sprovoðenje opštinskih (gradskih) odluka ili bolju primenu veæ postojeæih regulativa;
  • Jaèanje aktivizma mladih kroz njihovu edukaciju i praktiènu primenu steèenih veština;
  • Razvoj filantropije u lokalnim zajednicama.

 Za program „ISKORAK“ mogu konkurisati sve organizacije graðanskog društva registrovane kao udruženja graðana (šifra delatnosti 9499)  na teritoriji Republike Srbije, sa sedištem u jednom od sledeæih gradova: Zajeèar, Knjaževac, Boljevac, Sokobanja, Bor, Negotin, Majdanpek i Kladovo, koje imaju iskustvo u radu sa mladim ljudima i koje su do sada uèestvovale u realizaciji barem jednog projekta. Neformalne inicijative mladih, ðaèki parlamenti i institucije koje se bave mladima, kao i udruženja graðana koja deluju u navedenim opštinama ali nemaju tu sedište neæe biti direktno podržani u okviru ovog programa, kao ni ostale organizacije koje se ne bave mladima. Navedene strukture mogu da budu ukljuèene u planiranje i realizaciju projekata kao partneri.

Ukupna raspoloživa sredstva u okviru programa iznose 15 000 amerièkih dolara u dinarskoj protivvrednosti. Organizacije mogu konkurisati za maksimalni iznos od 3 000 amerièkih dolara, dok minimalna svota iznosi 1 000 amerièkih dolara, u dinarskoj protivvrednosti. Planirano trajanje projekta je do 3 meseca.

Krajnji rok za konkurisanje je 29. decembar 2011. godine. Prijave koje pristignu nakon ovog roka neæe biti uzete u razmatranje. Proces razmatranja prijava trajaæe najviše 30 dana od datuma zatvaranja konkursa. Organizacije moraju da podnesu sopstveni predlog projekta u obliku prijavnog formulara koji se može naæi na web prezentaciji www.iskorak.zainicijativa.org. Prijave se dostavljaju elektronskim putem ( iskorak@zainicijativa.org ), regularnom poštom (Zajeèarska inicijativa, Poštanski fah 162, 19 000 Zajeèar) ili lièno (7. septembra 2, 19 000 Zajeèar).

Za sve dodatne informacije u vezi sa konkursom, možete se obratiti asistentu na programu Dragani Èivitoviæ ( gagac@zainicijativa.org , 019 440 225 ili 060 7 444 004).


POZIV ZA PODNOŠENJE PREDLOGA PROJEKATA
PRIJAVNI FORMULAR
PREDLOG BUDŽETA
UPUTSTVO ZA SASTAVLJANJE BUDŽETA
KONKURSNA DOKUMENTACIJA ZIP

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: