Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 8 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas752
mod_vvisit_counterJuce798
mod_vvisit_counterOve nedelje1550
mod_vvisit_counterOvog meseca19764
Wellness i Fitness programi u SB "Sokobanja"

specijalna bolnica sokobanja

U susret novogodišnjim i božiænim praznicima, Specijalna bolnica ''Sokobanja'' pripremila je specijalni poklon svojim sugradjanima - moguænost da pod povoljnim uslovima koriste usluge iz posebnih programa, kao što su Wellness i Fitness programi, kao i usluge tretmana lica u Salonu lepote ''Mary Cohr''.

Reè je o veæ dobro poznatim sadržajima:

 • - Wellness programa (kupanje u termomineralnoj vodi u ''Amamu'' i bazenu, hidromasaže, biserna kupka, jakuzzi, razne vrste masaža, finska sauna),
 • - Fitness, Aquafitness i rekreativnih programa (u Fitness kabinetu, bazenu, na ''Stazi zdravlja'', u sportskoj sali, na sportskom terenu).

Uz navedene posebno naglašavamo usluge iz najnovijih programa Specijalne bolnice:

 • - Program haloterapije u slanoj sobi (sa mnogostrukim povoljnim dejstvima; jedan tretman u slanoj sobi ima isti uèinak kao tri dana provedena na moru),
 • - Program profesionalne aromaterapije u Salonu lepote ''Mary Cohr''.

Specijalna bolnica gradjanima Sokobanje nudi brojne pogodnosti:

 • - odloženo plaæanje na 3 meseène rate (èekovima gradjana) i na 6 meseènih rata (putem administrativne zabrane);
 • - 10% popusta za gotovinsko plaæanje;
 • - specijalni popust za penzionere - 10% popusta i odloženo plaæanje na 6 meseènih rata (putem administrativne zabrane).

Za pojedine usluge obezbedjene su i specijalne pogodnosti - cene tretmana u slanoj sobi niže su za penzionere, studente, kao i za decu i mlade do 18 godina. Deca uzrasta do 12 godina imaju pravo na pratioca, koji u tom sluèaju ima besplatan tretman.

A tu su i akcije:

 • - Akcija - Fitness i Aquafitness po izuzetnoj ceni od samo 1.100,00 dinara za mesec dana, uz treninge tri puta nedeljno!
 • - Akcija - ''Mary Cohr'' u susret novogodišnjim praznicima - tokom decembra meseca tretmani lica za 1.000,00 dinara jeftiniji - uz vrednosni vauèer (POGLEDAJTE PRETHODNU INFORMACIJU: ''MARY COHR'' - DA VAŠE LICE BUDE NAJLEPŠI NOVOGODIŠNJI UKRAS)!

Specijalna bolnica ''Sokobanja'' poruèuje:

U vreme nepovoljnih egzistencijalnih prilika, praæenih gotovo svakodnevnim poteškoæama, brigama i stresovima, želja nam je i namera da Vam omoguæimo da sebi priuštite prijatnost, opuštanje, rastereæenje, bolje raspoloženje, odnosno da Vam omoguæimo da koristite sve ono što Specijalna bolnica pruža, a što može da doprinese poboljšanju Vašeg opšteg zdravstvenog stanja i fizièke kondicije, uspostavljanju psiho-fizièke ravnoteže, lepšem i mladjem izgledu!

Dakle, želja nam je da se Specijalna bolnica ''Sokobanja'' još jednom potvrdi i ostane kuæa koja Vam pruža prijatnost i blagodet - kuæa u koju rado odlazite!

I zato Vas pozivamo - krenimo zajedno u nova jutra - punim pluæima i sa osmehom!

SB Sokobanja

Salon lepote ''Mary Cohr'' Specijalne bolnice ''Sokobanja'' objavljuje veliku decembarsku akciju! Obratite pažnju!

Poèetak decembra je pravo vreme za planiranje doèeka Nove godine. Možete da birate društvo, muziku, mesto, hranu, toaletu, èak i raspoloženje - sve se može organizovati! Ipak, prvo što æe ljudi primetiti na vama, jeste vaše lice! A ono mora da blista!

Blistavu i zdravu kožu lica neæete moæi da kupite u poslednjem trenutku - za nju se morate potruditi na vreme! Zato je tu Salon lepote ''Mary Cohr'' Specijalne bolnice ''Sokobanja''!

U prilogu se nalazi vrednosni vauèer na iznos od 1.000 dinara! Možete ga slobodno preuzeti ovde !

Vauèer možete iskoristiti do kraja decembra na jedan od ''Mary Cohr'' tretmana lica. Cena tretmana biæe umanjena za vrednost vauèera.

Sve što je potrebno jeste da odštampate vauèer iz priloga, obavezno zakažete tretman na telefon 830-425, a potom sa vauèerom dodjete kod nas - u Salon lepote u ''Amamu'', i prepustite se uživanju!

Zajedno æemo odabrati jedan od ovih fantastiènih tretmana:

 • • Catio Vital - tretman dubinskog èišæenja, ishrane, hidratacije i revitalizacije,
 • • Catio Lift - tretman zatezanja lica zasnovan na mišiænoj stimulaciji,
 • • Peel&LIft - regenerativni tretman voænim kiselinama sa lifting efektom,
 • • Beaute lifting - tretman za lifting i uèvršæivanje kože sa hijaluronskom kiselinom,
 • • Beaute Aromatique - personalizovani tretman na bazi esencijalnih ulja.

U svim ''Mary Cohr'' tretmanima koriste se potpuno prirodni preparati, bez parabena, saèinjeni od organski gajenih biljaka, dok je protokol tretmana identièan u svakom ''Mary Cohr'' salonu u svetu - tretmane obavljaju iskljuèivo obuèeni terapeuti!

Ne propustite ovakvu ekskluzivnu priliku!

Neka vaše lice bude najlepši novogodišnji ukras!

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: