Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 18 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas895
mod_vvisit_counterJu?e1313
mod_vvisit_counterOve nedelje895
mod_vvisit_counterOvog meseca27386
Skupština FK "Trebič" Ĺ tampajDanas, sa početkom u 18 sati, u Sokobanji je održana redovna Skupština FK "Trebič", iz Sokobanje.
Sednicu je otvorio predsednik Skupštine, Radomir Milovanović, a nakon izbora Radnog predsedništva i Verifikacione komisije, u najviši organ ovog fudbalskog klupa kooptirana su četiri nova člana.
Izveštaj o radu, u 2011. godini, podneo je predsednik kluba, Dragan Nikolić, koji je istakao da pored svih teškoća sa kojima je fudbalrki klub suočen, može biti zadovoljan ovogodišnjim radom i uspehom, a to je prvo mesto na tabeli Opštinske lige u jesenjem delu prvenstva.
Kada su finansije u pitanju, uspeh je i veći, kada je poznato da ovaj klub nije dobio ni dinara iz Budžeta opštine, niti dinara od sponzora, koji su samo obećavali. Sve troškove u 2011. godini, koji su obavezni u Opštinskoj ligi, snosili su članovi Uprave kluba i fudbaleri, a suma iznosi 127.000 dinara!
Dragan Nikolić sa žaljenjem konstatuje maćehinski odnos opštine prema FK TREBIČ, koji postoji četiri decenije, u odnosu na druge sportske klubove u sokobanjskoj opštini, kojima se davalo i šakom i kapom.
Iz plana za narednu godinu izdvajamo nameru Uprave kluba da se zadrži prvo mesto i u prolećnom delu prvenstva i prelazak u viši rang takmičenja, u Okružnoj ligi. Od velikog značaja je, a to je i motiv za skok u viši rang, proslava jubileja, 40 godina postojanja kluba, koji se mora obeležiti na visokom nivou. Klua ima dobar tim, moral je na visini i novčana sredstva se moraju obezbediti, kako za proslavu, tako i za opremu i ostale troškove potrebne za takmičenje.
Skupštinu kluba je pozdravio Žarko Milojević, ispred Fudbalskog saveza Srbije, koji je obećao pomoć klubu, ali da klua mora da bude zadužen za dobre rezultate.
Na kraju sednice podeljene su zahvalnice svima zaslužnima za pomoć u radu FK TREBIČ.

Vladimir S. Putnik
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: