Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stankoviæ u centru Sokobanje
Apartmani Lukic
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 èlan/a.
mod_vvisit_counterDanas1006
mod_vvisit_counterJu?e1371
mod_vvisit_counterOve nedelje5108
mod_vvisit_counterOvog meseca42464
Otkrivanje Istoène Srbije Štampaj


Regionalna agencija za razvoj istoène Srbije – RARIS i Turistièka organizacija grada Zajeèara u saradnji sa turistièkim organizacijama 7 opština Borskog i Zajeèarskog okruga, a uz podršku Turistièke organizacije Srbije i Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj, realizuju projekat promocije turistièkih potencijala istoène Srbije – „Otkrijte Istoènu Srbiju“, koji obuhvata opštine Majdanpek, Kladovo, Negotin, Bor, Zajeèar, Boljevac, Sokobanju i Knjaževac. Projekat podrazumeva izradu promotivnih materijala, motivisanje organizatora putovanja da dovode turiste u ovaj deo Srbije i, uz aktivno uèešæe svih partnera u regionu, pripremu turistièkih paketa koji su ponuðeni buduæim turistima sa osmišljenim obilascima ovog dela Srbije i posetama svim znaèajnim turistièkim lokalitetima. U dosadašnjem toku projekta, koji finansira Nemaèka organizacija za internacionalnu saradnju GIZ, realizovane su promocije u Ljubljani, Beèu i Nišu, kao i studijsko putovanje turistièkih agencija i medija iz Slovenije i Austrije kroz Istoènu Srbiju. U predstojeæem periodu su predviðene promocije u Beogradu i Novom Sadu, kao i studijska putovanja.Regionalna agencija za razvoj istoène Srbije – RARIS

+ 381 19 426376
office@raris.org
www.raris.org

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair
Apartmani Bajiæ
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najèešæe interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: