Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 31 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas1264
mod_vvisit_counterJu?e1527
mod_vvisit_counterOve nedelje7739
mod_vvisit_counterOvog meseca42735
U korak sa svetskim wellnessom Ĺ tampaj


22. novembra 2011. godine u hotelu "M" u Beogradu održana je Regionalna konferencija o ZDRAVSTVENOM, WELLNESS i SPA TURIZMU, sa osnovnom temom "Održivi profitabilni wellness &SPA koncept u hotelima", koju su organizovali SUNNY- Centar za promociju wellness i spa u regionu i Klub privrednih novinara Srbije.  Na veoma konceptualno sadržajnoj konferenciji pod radnim naslovom "Učimo od lidera", čiji je opšti cilj promovisanje razvoja zdravstvenog, wellness i SPA turizma u Srbiji u skladu sa najnovijim trendovima i uspešnim praksama lidera iz regiona, izdvojila su se zapažanja prof. dr Milice Lazović, direktorke Instituta za rehabilitaciju Beograd, "Da smo ove godine od Evropske Unije dobili priznanje za razvoj rehabilitacije, ali i da još uvek ne postoji  strategija za razvoj zdravstvenog i wellness turizma", Doc. dr Milisava Čutovića da "Težište u SPA centrima treba da bude na holističkom pristupu čoveku, a u SPA centru se moraju nalaziti smeštajni kapaciteti svih kategorija, masaže, saune, fitness programi, parna kupatila i ambijent za psihičku relaksaciju", Slađane Blagojević, rukovodioca marketinga specijalne bolnice "Merkur Vrnjačka Banja, koja je govorila o "Strategiji uspešnog poslovanja u Wellness-u", kao i Nataše Ranitović, direktorke projekta, koja ističe da "S obrizom na veliki prirodni potencijal regiona razvoj zdravstvenog ,wellness i spa turizma je jedan od prioriteta te je neophono da država bude uključena u njegovo realizaciju, pre svega stvaranjem povoljnog ambijenta za domaće i strane investitore".U radu Konferencije učestvovali su brojni stručnjaci iz ove oblasti poput Adel Joos (Hungest hotels), Petera Gulyasa (Nacionalna turistička organizacija Mađarske), Jasena Rizova (SPA asocijacija Bugarske), Georgea Tavelisa (Spa Creators, Kipar), Mojce Gradišek (Hrvatska gospodarska komora), Dr Gorane Isailović (Visoka zdravstvena škola strukovnih studija, Beograd), Branke Bošnjak (Projekat Ribarska banja) i drugih.

Konferencija je završena svečanom  dedelom  priznanja Wellness Award i Turistička plava zvezda 2011. Po rečima organizatora "Priznanja su uručena onima koji su prepoznati kao istinski ambasadori wellnessa i jedne lepe i moderne turističke priče.


Priznanja Wellness Award:

  • Wellness hotel godine - "Izvor" Aranđelovac, Wellness lice godine - Maja Nikolić (RTS)
  • Wellness muzika - Duo Moderato
  • Planinski wellnes &spa - Hotel Blanca Resort Vlašić BIH
  • Inovativnost - Pelod centar Limus Romanus "Merkur" Vrnjačka Banja
  • Opremanje wellnes i SPA centara - BIBIS d.o.o.
  • Kućni fitnes - Brend Sport Life, Aleksandar MN d.o.o za suplement Super Collagen +C, Jelena Đurić za projekat Wellness centar Banja Vrujci
  • Priznanje "Turistička zvezda": Ribarska banja (investicija renoviranja turskog kupatila u moderan SPA centar)
  • Turistički novinar godine: Mr Ivana Stanković, Internet Serbia Travel News (www.istnews.com)
  • Priznanje turistički proizvod: Linija "Rukoveti", u okviru projekta "Stari zanati za novo doba", koji kofinansira EU

 

 

Sunny d.o.o. - Centar za promociju wellness i Spa
+ 381 (11) 2692460, 2692746, (60) 5120565,
uniset@vektor.net , kpn@eunet.rs, www.wellnesszvezda.com, www.bizlider.org

 WELLNESS AWARD ZA „LIMUS ROMANUS“    


Specijalna bolnica „Merkur“ Vrnjačka Banja, koja je na Svetski dan borbe protiv dijabetesa imala izuzetno uspešnu prezentaciju svog Nacionalnog edukativnog centra za borbu protiv ove bolesti, dobitnik je priznanja Wellness Award 2011 za projekat Peloid centar  „Limus Romanus“.
Nagrada je Slađani Blagojević, rukovodiocu komercijalnog sektora Specijalne bolnice „Merkur“, uručena na Drugoj regionalnoj konferenciji o zdravstvenom, wellness i spa turizmu koju organizuju Centar za promociju wellness i spa SUNNY i Klub privrednih novinara. Nagrada za kreativnost i inovativnost je opravdano pripala Peloid centru „Limus Romanus“ jer je Specijalna bolnica „Merkur“ time pokazala kako uspešno sprovodi strategiju kontinuiranog investiranja i inoviranja, kako medicinskih tako i wellness i spa usluga, a sve u skladu sa najnovijim trendovima i uspešnim praksama lidera iz regiona.


 
Pored Peloid centra, „Merkur“ realizuje brojne programe, pakete raznih sadržaja, wellness i spa usluge.

Specijalna bolnica "Merkur"

+381 36 611626
office@vrnjcispa.rs,
www.vrnjcispa.rs, www.vrnjcispa.comKomentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: