Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 17 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas885
mod_vvisit_counterJu?e1313
mod_vvisit_counterOve nedelje885
mod_vvisit_counterOvog meseca27376
Projekti čekaju investitore Ĺ tampaj


U Beogradu je od 24. do 26.11.2011. godine održan Prvi investicioni forum u turizmu Srbije u organizaciji Nacionalne turističke razvojne korporacije i Ministarstva Ekonomije i regionalnog razvoja. Za vreme Foruma koji je implementiralo pet agencija Evropske unije: FAO, UNDP, UNEP, UNICEF i UNWTO,  predstavljeni su investicioni potencijali Srbije, istraživane mogućnosti i pravci investiranja i kreirane nove veze u regionu južne i istočne Evrope. Forum je pratila i izložba nekoliko održivih investicionih projekata u Srbiji, poput Vlasine, Srebrnog jezera, Zlatara, Stare Planine, Palića i drugih. Na svečanom otvaranju Foruma, kada su se učesnicima obratili Dr Goran Petković, Državni sekretar u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja, Frederick Pierret, direktor Svetske turističke organizacije, i Arturo Laclaustra Beltran,  Ambasador Kraljevine Španije u Beogradu, William Infante (Stalna kancelarija UN u Srbiji) je naglasio „Ovaj Forum se kreće u tri pravca - skretanje pažnje na ruralni turizam, na turističke  regione u Srbiji i na privlačenje finansijskih sredstava”.

Forumom su dominirali paneli - prvi je otvorio Nebojša Ćirić, Ministar ekonomije i regionalnog razvoja, fokusirajuci se na političku klimu i konkurentnost Srbije, akcenat drugog bile su uspešne investicije u Srbiji (Kopaonik, Stara Planina, Srebrno jezero i dr.), treći je bio usmeren na  hotele i njihov urbani razvoj a četvrti na kompanije koje upravljaju brendiranim hotelima kao sto su Merriot, Hilton, Hyatt, Residor, Golden Tulip i Steigaenberger. Pored ovih panela održan je i Forum gradonačelnika osam gradova Srbije.

Trećeg dana Foruma, u vreme kada se i u Kragujevcu održava Sajam turizma i ruralnog turizma, delegati su posetili Sremske Karlovce, kao jednu od uspešnih ruralnih destinacija Srbije.

Po rečima Rafaela Pupovca, direktora Nacionalne turističke razvojne korporacije, „Krajnji cilj ovog Foruma je razvoj turizma na zdravim osnovama te je pripremljena baza podataka u kojoj se trenutno nalazi oko 130 projekata, pre svega privatnog karaktera, sa ciljem da se spoje partneri i obezbede sredstva za njihovu realizaciju”.
Tokom tri dana konferencije više od 170 učesnika, klasičnih investitora, predstavnika razvojnih preduzeća, konusltanata iz hotelske industrije i drugih bilo je u prilici da sagleda investicione potencijale turizma u Srbiji, kao i da predstavi najnovija kretanja i najbolju praksu u svetskom turizmu i hotelijerstvu.Investiciona lokacija: SOKOBANJA
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: