Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 16 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas880
mod_vvisit_counterJu?e1313
mod_vvisit_counterOve nedelje880
mod_vvisit_counterOvog meseca27371
Memorandum o razumevanju sa 13 opština Srbije Ĺ tampaj
 Program Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) za jačanje ekonomske sigurnosti 29. novembra je u Kruševcu potpisao Memorandum o razumevanju sa 13 gradova i opština u Srbiji, čime je započeo saradnju sa lokalnim samoupravama u stvaranju uslova za brže zapošljavanje mladih.

Memorandum je potpisan sa predstavnicima opština Aleksinac, Aleksandrovac, Blace, Bor, Brus, Ćuprija, Knjaževac, Kuršumlija, Negotin, Pirot, Rekovac, Sokobanja i grad Kruševac.

Gradonačelnik Kruševca Dragan Jovanović rekao je nakon potpisivanja da pozdravlja napore USAID-a da pomogne razvoju opština i gradova u Srbiji uopšte, a naročito u rešavanju ključnih problema kao što je nezaposlenost mladih.

"Kruševac je prepoznao problem nezaposlenosti kao najveći problem sa kojim se suočavaju mladi, podržava i razvoj Kancelarije za mlade koja je jedna od najboljih u Srbiji, i nadam se da će mladi u ovom gradu iskoristiti mogućnosti za sticanje novih veština i znanja neophodnih u profesionalnom razvoju koje im nudi taj program", naglasio je Jovanović.

Direktorka kancelarije za ekonomski razvoj USAID-a u Srbiji, Suzan Kutor, ocenila je da zapošljavanje mladih u Srbiji, kao i svuda u svetu "veliki izazov koji otežava sve veća konkurencija i nestabilno ekonomsko okruženje".

- Taj izazov je naročito veliki u Srbiji gde se 40 odsto populacije mladih, a u pojedinim sredinama i do 70 odsto, suočava sa problemom nezaposlenosti. Danas činimo korak u preuzimanju odgovornosti i stvaranju uslova i podrške mladima da na što bolji način kreiraju svoju budućnost - kazala je ona.

Kutorova je izrazila zadovoljstvio saradnjom sa kancelarijama za mlade i Ministarstvom omladine i sporta Srbije u realizaciji programa u okviru koga su predviđene i dodatne obuke za koordinatore kancelarija za mlade, direktan rad sa mladim preduzetnicima i pomoć lokalnim zajednicama u implementaciji akcionih planova za omladinsko preduzetništvo.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: