Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Pansion Sunny
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 22 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas557
mod_vvisit_counterJuče2436
mod_vvisit_counterOve nedelje2993
mod_vvisit_counterOvog meseca32852
Memorandum o razumevanju sa 13 opština Srbije Ĺ tampaj
 Program Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) za jačanje ekonomske sigurnosti 29. novembra je u Kruševcu potpisao Memorandum o razumevanju sa 13 gradova i opština u Srbiji, čime je započeo saradnju sa lokalnim samoupravama u stvaranju uslova za brže zapošljavanje mladih.

Memorandum je potpisan sa predstavnicima opština Aleksinac, Aleksandrovac, Blace, Bor, Brus, Ćuprija, Knjaževac, Kuršumlija, Negotin, Pirot, Rekovac, Sokobanja i grad Kruševac.

Gradonačelnik Kruševca Dragan Jovanović rekao je nakon potpisivanja da pozdravlja napore USAID-a da pomogne razvoju opština i gradova u Srbiji uopšte, a naročito u rešavanju ključnih problema kao što je nezaposlenost mladih.

"Kruševac je prepoznao problem nezaposlenosti kao najveći problem sa kojim se suočavaju mladi, podržava i razvoj Kancelarije za mlade koja je jedna od najboljih u Srbiji, i nadam se da će mladi u ovom gradu iskoristiti mogućnosti za sticanje novih veština i znanja neophodnih u profesionalnom razvoju koje im nudi taj program", naglasio je Jovanović.

Direktorka kancelarije za ekonomski razvoj USAID-a u Srbiji, Suzan Kutor, ocenila je da zapošljavanje mladih u Srbiji, kao i svuda u svetu "veliki izazov koji otežava sve veća konkurencija i nestabilno ekonomsko okruženje".

- Taj izazov je naročito veliki u Srbiji gde se 40 odsto populacije mladih, a u pojedinim sredinama i do 70 odsto, suočava sa problemom nezaposlenosti. Danas činimo korak u preuzimanju odgovornosti i stvaranju uslova i podrške mladima da na što bolji način kreiraju svoju budućnost - kazala je ona.

Kutorova je izrazila zadovoljstvio saradnjom sa kancelarijama za mlade i Ministarstvom omladine i sporta Srbije u realizaciji programa u okviru koga su predviđene i dodatne obuke za koordinatore kancelarija za mlade, direktan rad sa mladim preduzetnicima i pomoć lokalnim zajednicama u implementaciji akcionih planova za omladinsko preduzetništvo.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: