Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 7 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas284
mod_vvisit_counterJuce803
mod_vvisit_counterOve nedelje3746
mod_vvisit_counterOvog meseca21125
Memorandum o razumevanju sa 13 opština Srbije
 Program Amerièke agencije za meðunarodni razvoj (USAID) za jaèanje ekonomske sigurnosti 29. novembra je u Kruševcu potpisao Memorandum o razumevanju sa 13 gradova i opština u Srbiji, èime je zapoèeo saradnju sa lokalnim samoupravama u stvaranju uslova za brže zapošljavanje mladih.

Memorandum je potpisan sa predstavnicima opština Aleksinac, Aleksandrovac, Blace, Bor, Brus, Æuprija, Knjaževac, Kuršumlija, Negotin, Pirot, Rekovac, Sokobanja i grad Kruševac.

Gradonaèelnik Kruševca Dragan Jovanoviæ rekao je nakon potpisivanja da pozdravlja napore USAID-a da pomogne razvoju opština i gradova u Srbiji uopšte, a naroèito u rešavanju kljuènih problema kao što je nezaposlenost mladih.

"Kruševac je prepoznao problem nezaposlenosti kao najveæi problem sa kojim se suoèavaju mladi, podržava i razvoj Kancelarije za mlade koja je jedna od najboljih u Srbiji, i nadam se da æe mladi u ovom gradu iskoristiti moguænosti za sticanje novih veština i znanja neophodnih u profesionalnom razvoju koje im nudi taj program", naglasio je Jovanoviæ.

Direktorka kancelarije za ekonomski razvoj USAID-a u Srbiji, Suzan Kutor, ocenila je da zapošljavanje mladih u Srbiji, kao i svuda u svetu "veliki izazov koji otežava sve veæa konkurencija i nestabilno ekonomsko okruženje".

- Taj izazov je naroèito veliki u Srbiji gde se 40 odsto populacije mladih, a u pojedinim sredinama i do 70 odsto, suoèava sa problemom nezaposlenosti. Danas èinimo korak u preuzimanju odgovornosti i stvaranju uslova i podrške mladima da na što bolji naèin kreiraju svoju buduænost - kazala je ona.

Kutorova je izrazila zadovoljstvio saradnjom sa kancelarijama za mlade i Ministarstvom omladine i sporta Srbije u realizaciji programa u okviru koga su predviðene i dodatne obuke za koordinatore kancelarija za mlade, direktan rad sa mladim preduzetnicima i pomoæ lokalnim zajednicama u implementaciji akcionih planova za omladinsko preduzetništvo.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: