Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 14 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas218
mod_vvisit_counterJuce791
mod_vvisit_counterOve nedelje1009
mod_vvisit_counterOvog meseca18388
Sajam lokalnih samouprava u Beogradu
Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu, grad Beograd i Stalna konferencija gradova i opština ove godine organizovali su Treæi sajam lokalne samouprave,u periodu od 9. do 11. novembra 2011. godine, u Hali 5 Beogradskog sajma.

Kao i prethodne godine, Sajam predstavlja odliènu priliku za predstavljanje aktivnosti lokalnih samouprava u Republici Srbiji domaæim i inostranim kompanijama - potencijalnim investitorima, kao i donatorskim organizacijama i drugim gostima iz zemlje i inostranstva koji æe uzeti uèešæe na ovogodišnjem Sajmu. Pored predstavljanja privrednih i organizacionih potencijala, gradovi i opštine æe imati priliku da razmene iskustva i predstave dobre prakse u radu lokalnih vlasti.

Takoðe, na Sajmu su bili organizovani okrugli stolovi, paneli i tematski dogaðaji, koji su u otvorenom dijalogu omoguæili razmenu mišljenja, donošenje predloga i izlaganje konkretnih inicijativa predstavnicima Vlade Republike Srbije i resornih ministarstava, Stalnoj konferenciji gradova i opština i donatorskim organizacijama koje su aktivne na teritoriji Republike Srbije.

Predstavnici opštine Sokobanja - odeljenja za privredu i lokalni ekonomski razvoj su i ove godine bili prisutni na ovoj manifestaciji sa novim promotivnim materijalima i novim vizuelnim identitetom pod sloganom "Sokobanja - zdravo mesto za zdrave investicije".

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: