Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 16 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas219
mod_vvisit_counterJuce791
mod_vvisit_counterOve nedelje1010
mod_vvisit_counterOvog meseca18389
Regionalna konferencija o zdravstvenom, wellness i spa turizmu
 Centar za promociju wellness i spa SUNNY uz medijsku podršku Kluba privrednih novinara organizuje 22. novembra 2011. Regionalnu konferenciju o zdravstvenom, wellness i spa turizmu u beogradskom Hotelu M, sa poèetkom od 9h.

Konferencija æe okupiti eminentne eksperte i profesionalce iz zdravstvenog, wellness i SPA turizma iz Srbije i zemalja regiona.

Predviðeno je da konferencija traje jedan dan, a vodeæa tema konferencije je „Održivi profitabilni wellness & SPA koncept u hotelima” u okviru koje æe se razgovarati o primeni znanja, veština, motivaciji zaposlenih, koji su to izazovi u stvaranju povoljnih prilika za planiranje i rast profita. Uèesnici konferencije razgovaraæe i o znaèaju angažovanja konsultanata za uspešan i profitabilan wellness i SPA centar.

Konferencija je namenjena profesionalcima u turistièkoj industriji, kao što su: vlasnici hotela, vlasnici wellness centara, wellness i spa menadžeri, menadžeri u banjama, proizvoðaèi i distributeri wellness i spa opreme, fizioterapeuti, wellness i spa terapeuti, arhitekte, investitori, turistièke agencije i studenti. Uèešæe na konferenciji potvrdili su: Ms. Adél Joós, direktor HUNGUEST Hotels group, jedne od najveæih hotelskih grupacija u Evropi, Peter Gulyas predstavnik TO Maðarske, predstavnica Ministarstva za turizam Republike Srbije renata Pindžo, prof. dr Milica Lazoviæ, prof. dr Radmila Živkoviæ, dr Dejan Stanojeviæ – Merkur Vrnjaèka Banja, Nataša Ranitoviæ – direktorka projekta.

Više informacija na: www.wellnesszvezda.com

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: