Skip to content

Regionalna konferencija o zdravstvenom, wellness i spa turizmu
 Centar za promociju wellness i spa SUNNY uz medijsku podršku Kluba privrednih novinara organizuje 22. novembra 2011. Regionalnu konferenciju o zdravstvenom, wellness i spa turizmu u beogradskom Hotelu M, sa poèetkom od 9h.

Konferencija æe okupiti eminentne eksperte i profesionalce iz zdravstvenog, wellness i SPA turizma iz Srbije i zemalja regiona.

Predviðeno je da konferencija traje jedan dan, a vodeæa tema konferencije je „Održivi profitabilni wellness & SPA koncept u hotelima” u okviru koje æe se razgovarati o primeni znanja, veština, motivaciji zaposlenih, koji su to izazovi u stvaranju povoljnih prilika za planiranje i rast profita. Uèesnici konferencije razgovaraæe i o znaèaju angažovanja konsultanata za uspešan i profitabilan wellness i SPA centar.

Konferencija je namenjena profesionalcima u turistièkoj industriji, kao što su: vlasnici hotela, vlasnici wellness centara, wellness i spa menadžeri, menadžeri u banjama, proizvoðaèi i distributeri wellness i spa opreme, fizioterapeuti, wellness i spa terapeuti, arhitekte, investitori, turistièke agencije i studenti. Uèešæe na konferenciji potvrdili su: Ms. Adél Joós, direktor HUNGUEST Hotels group, jedne od najveæih hotelskih grupacija u Evropi, Peter Gulyas predstavnik TO Maðarske, predstavnica Ministarstva za turizam Republike Srbije renata Pindžo, prof. dr Milica Lazoviæ, prof. dr Radmila Živkoviæ, dr Dejan Stanojeviæ – Merkur Vrnjaèka Banja, Nataša Ranitoviæ – direktorka projekta.

Više informacija na: www.wellnesszvezda.com

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy