Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 14 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas220
mod_vvisit_counterJuce791
mod_vvisit_counterOve nedelje1011
mod_vvisit_counterOvog meseca18390
Godišnji Forum hotelijera 23. novembra u Beogradu - U fokusu: hotelska promocija i prodaja

Jedan od najznaèajnijih godišnjih skupova hotelijera u Srbiji – VIII forum menažera hotela i hotelskih domaæinstava, sa meðunarodnim uèešæem, održaæe se 23. novembra 2011. u Beogradu, u organizaciji Udruženja za turizam i ugostiteljstvo Privredne komore Srbije i Redakcije struènog èasopisa za savremeno hotelijerstvo & turizam „Turistièki Svet“, inaèe autora ovog projekta.

Oni koji pamte prošlogodišnji forum na temu „Zeleni hoteli – temelj održivog razvoja hotelske industrije“, koji je, zahvaljujuæi uèešæu predsednika IH&RA dr Ghassana Aidia okupio hotelijere iz èitavog regiona, kao i ugledne predavaèe iz sveta, mogu da oèekuju da æe i ove godine sa Foruma hotelijera otiæi bogatiji za mnoštvo novih ideja, dragocenih informacija i znanja primenljivih u praksi, ali i lepih utisaka i korisnih kontakata sa kolegama i privrednicima iz okruženja.

Tema ovogodišnjeg foruma je, takoðe, veoma zanimljiva i aktuelna, a odnosi se na Sektor soba i njegov uticaj na uspešnost hotelske promocije i prodaje. Predavaèi, ugledni profesori univerziteta i  hotelski konsultanti, vrsni generalni menadžeri i menadžeri prodaje i marketinga sa meðunarodnom reputacijom daæe svoju viziju teme „Sektor soba – generator uspešne promocije i prodaje“, i voðeni proaktivnim i inovativnim stavom, pružiti uèesnicima odgovore na mnoge dileme i ukazati na nova, primenljiva rešenja – dragocena za opstanak i borbu na tržištu, naroèito u kriznim vremenima.

Svi uèesnici foruma koji to žele moæi æe da se ukljuèe i iznesu svoja pozitivna iskustva iz ove oblasti, dajuæi tako svoj lièni doprinos unapreðenju hotelijerstva u regionu. Novina je što æe ove godine uèesnici Foruma biti i studenti hotelijerskih fakulteta, koji su pozvani da daju svoje predloge za unapreðenje prodaje.

Najbolji radovi æe biti nagraðeni, a neki od njih i praktièno „provereni“ u nekom od hotela „inkubatora“. Tradicionalno, kruna ovog jednodnevnog foruma hotelijera biæe dodela jedinstvenog priznanja u hotelijerstvu – priznanja najuspešnijem timu Hotelskog domaæinstva - „Amabasadori dobre usluge“.    


Više informacija o VIII forumu menadžera hotela & hotelskih domaæinstava:

Ljiljana Rebronja, 

turisticksvet.press@gmail.com

tel: +381 11 263 1 282; +381 63 30-77-95.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: