Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 16 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas219
mod_vvisit_counterJuce791
mod_vvisit_counterOve nedelje1010
mod_vvisit_counterOvog meseca18389
Šumadijski sajam

Šumadija sajam “Kragujevac“, u saradnji sa Gradom – Upravom za privredne resurse - odeljenje za privredu i preduzetništvo i Gradskom turistièkom organizacijom „Kragujevac“, od 24. do 26. novembra 2011. godine, organizuje Treæi meðunarodni sajam turizma i seoskog turizma.

Sajam se održava u pravo vreme, pred punu zimsku turistièku sezonu. U cilju predstavljanja turistièkih potencijala Srbije i zemalja Regiona, Sajam æe okupiti brojne izlagaèe – turistièke centre, banjska i klimatska leèilišta, zdravstveno-rekreativne i SPA kapacitete, nacionalne, regionalne i gradske turistièke organizacije, predstavnike seoskog, reènog i lovnog turizma, turistièke agencije sa objedinjenom ponudom za Zimu 2011/2012, Novogodišnje, Božiæne i Uskršnje praznike.

Osnovu Sajma, koji se odžava u srcu Šumadije, èini Seoski turizam, turistièko-privredna grana u usponu. Biæe prikazani primeri dobre prakse iz zemalja u okruženju a predstaviæe se i brojna domaæinstva iz Srbije koja se bave turizmom. Treæeg dana Sajma posetioci æe uživati u „Šumadijskoj èajanci“ - takmièenju u pripremanju kuvane rakije.

Treæi meðunarodni sajam turizma i seoskog turizma pratiæe i struèna  savetovanja ministarstava Ekonomije i regionalnog razvoja i Poljoprivrede, šumarstva i vodoprovrede, YUTE i drugih asocijacija, kao i izložbeno-edukativni i komercijalni sadržaji.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: