Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 11 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas220
mod_vvisit_counterJuce791
mod_vvisit_counterOve nedelje1011
mod_vvisit_counterOvog meseca18390
Seminar "Uvod u opštinski GIS"


U prostorijama opštine Sokobanja u periodu 31.10.-01.11.2011. održan je seminar „Uvod u opštinski GIS" za zaposlene u opštinskoj upravi opštine Sokobanja i javnim preduzeæima JKP „Napredak" i Direkciji za urbanizam i izgradnju Sokobanja. Seminar su vodili eminentni predavaèi iz ove oblasti, Viktor Veljoviæ i Jožef Èipa.

Ovaj seminar je jedna od aktivnosti projekta „Unapreðenje kapaciteta opštine Sokobanja u oblasti urbanog planiranja i upravljanja - uspostavljanje GIS-a i centra za dozvole" . Navedeni projekat je deo paketa podrške opštinama iz programa „Exchange 3" koji finansira EU i ne predstavlja finansijsku podršku, veæ direktnu tehnièku podršku odabranim opštinama prilagoðenu i usmerenu na aktuelne prioritete i konkretne potrebe jedinica lokalne samouprave. Od prispelih 26 predloga projekata, 6 najbolje ocenjenih projekata, meðu kojima je i projekat opštine Sokobanja, je odobreno za realizaciju.

Cilj projekta je pružanje boljih usluga graðanima kroz unapreðenje poslovanja i efikasnosti procesa izdavanja graðevinskih dozvola na opštinskom nivou. Predviðeno trajanje projekta je 8 meseci.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: