Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 8 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas220
mod_vvisit_counterJuce791
mod_vvisit_counterOve nedelje1011
mod_vvisit_counterOvog meseca18390
Sokobanjski dani interne medicine - Sokobanja 2011
Akreditacija Struènog skupa ''Sokobanjski dani interne medicine - Sokobanja 2011'', u organizaciji Specijalne bolnice ''Sokobanja'', a pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Srbije, u toku je, a prema usmenim informacijama iz Komisije za akreditaciju Zdravstvenog saveta i iz Srpskog lekarskog društva, broj bodova biæe 10 za sva tri dana prisustva predavanjima (prvi i drugi dan po 4 boda, a treæi dan 2 boda).

Da podsetimo, struèni skup ''Sokobanjski dani interne medicine - Sokobanja 2011'', biæe održan od 04. do 06. novembra, prema veæ objavljenom programu, a okupiæe eminentne struènjake, sa vrlo aktuelnim temama.
Oèekuje se i veliki odziv lekara, kao i gostiju iz zemlje i inostranstva. Prvog dana - u petak 04.novembra - Programom je predvidjen Kurs ''Novine u fizikalnoj medicini i rehabilitaciji''. U subotu 05.novembra biæe održana dva kursa: ''Aktuelnosti u respiratornoj medicini i rehabilitaciji'' i ''Akutna stanja u kardiologiji''. Treæi dan ovog struènog okupljanja rezervisan je za sastanak Pneumoftiziološke sekcije Srpskog lekarskog društva i temu ''Aktuelnosti u hroniènoj opstruktivnoj bolesti pluæa''. Organizator struènog skupa je Specijalna bolnica ''Sokobanja'' a pokrovitelj Ministarstvo zdravlja.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: