Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas100
mod_vvisit_counterJuce890
mod_vvisit_counterOve nedelje990
mod_vvisit_counterOvog meseca16610
Aqua Park

Oliver Duliæ, ministar ekologije i prostornog planiranja Srbije, sveèano je otvorio prvi akvapark u Sokobanji, u ponedeljak, 17.10.2011. godine u 15,oo èasova.

Pred velikim brojem graðana, ali i gostiju Sokobanje, presecanjem vrpce, danas je otvoren sokobanjski akvapark, na Podini, a èast da to uèini imao je Oliver Duliæ, ministar ekologije i prostornog planiranja vlade Srbije.

Graðanima se najpre obratio predsednik opštine Sokobanja, Dimitrije Lukiæ, pozdravivši sve prisutne, naglašavajuæi da je ovo projekat na koji je Sokobanja èekala trideset godina i koji æe znatno poboljšati turistièku ponudu Sokobanje i dovesti nove goste.

Obraæajuæi  se prisutnima, izmeðu ostalog, Dejan Nikoliæ, narodni poslanik, iz Sokobanje je odao priznanje radnicima koji su gradili ovo zdanje, timu od devedeset ljudi, koje je predvodio glavni inženjer Dragan Stanojeviæ, koji su radove završili u rekordnom roku. Radovi su zapoèeti u aprilu ove godine i završeni krajem septembra.  

Oliver Duliæ je rekao da mu je èast što prisustvuje još jednom otvaranju nekog objekta, koji je završen i da to treba da budu standardi u Srbiji: da kada se jedan objekat zapoène, mora i da se završi. Duliæ se osvrnuo nakratko na novembar prošle godine, kada je bio u Sokobanji i od predstavnika Lokalne samouprave upoznat sa projektom na Podini, naglasivši da je veliki uspeh realizacija projekta za manje odo godinu dana. - Ovaj akvapark možda nije veæi od Palminog, u Jagodini, ali je lepši i ja pozivam sve one, koji bi otišli u Jagodinu, da doðu u Sokobanju, - rekao je Duliæ. Takoðe, podario je savet Likalnoj samoupravi, da veæ od danas zapoènu sa pripremama jednog vaterpolo kluba u Sokobanji, jer za sledeæu godinu je planirana izgradnja i olimpijskog bazena, a da æe on sa svojom ekipom vaterpolista rado doæi u Sokobanju da se odmere snage.

Dakle, Akva park Sokobanja je otvoren. Prvi, jer veæ naredne godine biæe završena prva faza još jednog akvaparka, u blizini Zelene pijace, kod "Limun banje".

Sveèanost ne bi bila sveèanost bez iæa i piæa, pa je pored grickalica, sokova, i drugog, prisutnima servirano peèenje od vola. Prste da oližeš!

Decenijama unazad zamerano je Sokobanji, od gostiju, da je žalosno što nema otvorene bazene za letnji period kada je u Banji najviše gostiju. E, pa sad Sokobanja ima bazene i biæe ih još, da vidimo sad šta æete zamerati?!


Tobogani


Pogled sa platforme tobogana

 

 

 

 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: