Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas191
mod_vvisit_counterJuce921
mod_vvisit_counterOve nedelje1903
mod_vvisit_counterOvog meseca19282
Sveèanost povodom završetka radova na Akva parku Pre taèno godinu dana, 14.10.2010. godine, Vlada Republike Srbije je usvojila projekat izgradnje Akva parka u Sokobanji. Sredstva za realizaciju ovog projekta su obezbeðena kao pomoæ graðevinskoj industriji.

Godinu dana od dobijanja prve informacije, a 6 meseci nakon poèetka radova Akva park je završen.

Posle mnogo godina ovo je jedan od prvih projekata u Sokobanji na kome su radovi privedeni kraju u godini u kojoj je poèela izgrdanja, a Sokobanja je prvi put dobila otvorene bazene koji pored velike finansijske vrednosti imaju veliki znaèaj u ekonomskom smislu i u smislu obezbeðenja boljeg kvaliteta života svoh meštana Sokobanje i kvalitetniji odmor svim turistima.

Završetak radova æe zvanièno proglasiti ministar Oliver Duliæ, koji je i najavio poèetak radova u prisustvu predsednika opštine Dimitrija Lukiæa i Narodnog poslanika Dejana Nikoliæa i graðana Sokobanje.

Predsednik opštine i narodni poslanik pozivaju sve graðane da u ponedeljak 17.10.2011. godine od 14:30 èasova doðu, obiðu Akva park, pogledaju na fotografijama tok radova od samog poèetka i zajedno sa nama podele radost zbog uspešno završenog poslaTehnièki podaci o projektu:

Naziv projekta - Kompleks sportskih bazena

  • Investitori: Ministarstvo zivotne sredine, rudarstva i prostornog planiranja RS, Fond za razvoj RS i Opština Sokobanja
  • Ugovorena vrednost radova 133.340.000,00 dinara
  • Projektant i nadzor - Direkcija za urbanizam i izgradnju-Sokobanja
  • Sadržaj kompleksa - Poluolimpijski bazen sa sportskom opremom, kupalište za odrasle i decu (bazen za rekreaciju i zabavu), Bazen sa 3 tobogana i Upravna zgrada sa prateæim sadržajima, ukupna površina kopmpleksa 1,6 ha
  • Izvoðaèi radova - ZTR GAS OIL iz Sokobanje, GRADI-TEL DOO Iz Šarbanovca-Bor, INGEL iz Knjaževca, ZONA-DIS DOO iz Kuršumlije i VK Kompani DOO iz Sokobanje.
  • Radovi poèeli - 4. aprila 2011.
  • Završetak radova - 1. oktobar 2011.


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: