Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas191
mod_vvisit_counterJuce921
mod_vvisit_counterOve nedelje1903
mod_vvisit_counterOvog meseca19282
Akcija dobrovoljnog davanja krviDanas je u Sokobanji akcija dobrovoljnog davanja krvi. Jedna od najmanje èetiri godišnje, u organizaciji Instituta za transfuziju krvi Srbije, iz Beograda, Crvenog krsta Sokobanja i Doma zdravlja Sokobanja.

Oko 11 èasova, kada sam posetio prostorije Doma zdravlja, bilo je prijavljeno više od stotinu dobrovoljnih davalaca, što je znatno više u odnosu na prethodne kampanje! Takodje, u odnosu na prethodne kampanje dobrovoljnog davanja dragocene teènosti, znatno je poveæan odaziv mladih, punoletnih ljudi.

Sokobnjske akcije dobrovoljnog davanja krvi, u procentima, uvek su u vrhu, uprilièenih akcija u Srbiji i osoblje Instituta sa zadovoljstvom dolazi u Sokobanju, jer znaju da æe odaziv biti zadovoljavajuæi, a rezerve teènosti, koja život znaèi, popunjene.Juèe je u Sokobanji sprovedena akcija dobrovoljnog davanja krvi. Jedna od najmanje èetiri godišnje, u organizaciji Instituta za transfuziju krvi Srbije, iz Beograda, Crvenog krsta Sokobanja i Doma zdravlja Sokobanja.

Oko 11 èasova, kada sam posetio prostorije Doma zdravlja, bilo je prijavljeno više od stotinu dobrovoljnih davalaca, što je znatno više u odnosu na prethodne kampanje! Takodje, u odnosu na prethodne kampanje dobrovoljnog davanja dragocene teènosti, znatno je poveæan odaziv mladih, punoletnih ljudi.

Sokobanjske akcije dobrovoljnog davanja krvi, u procentima, uvek su u vrhu, uprilièenih akcija u Srbiji i osoblje Instituta sa zadovoljstvom dolazi u Sokobanju, jer znaju da æe odaziv biti zadovoljavajuæi, a rezerve teènosti, koja život znaèi, popunjene. Po svedoèenju Ivane Vasiljeviæ, aktiviste Crvenoig krsta Sokobanja, do 15 èasova, koliko je trajala oktobarska akcija, prijavilo se 152, a krv je dalo 123 davalaca. Uspešno i zadovoljavajuæe, kao i svakog puta.

Sve pohvale organizatorima i dobrovoljnim davaocima!Vidimo se u Sokobanji!

Vladimir S. Putnik

Komentari (1)Add Comment
Davaoci
napisao Vladimir S. Putnik , 13, October, 2011
Do 15 časova, prijavilo se 152 davaoca, a krv je dalo njih 123. To je dobar odaziv. Svaka čast!
Vladimir
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: