Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas186
mod_vvisit_counterJuce921
mod_vvisit_counterOve nedelje1898
mod_vvisit_counterOvog meseca19277
Rtanj je sagraðen pre pola miliona godina

UFO Rtanj

Dozvola države za iskopavanja na Rtnju mogla bi da razreši brojne misterije koje su toj planini vekovima pripisivane. Merenja Centra za istraživanje i ekologiju „Duh Rtnja“ ostavila su nauènike bez dileme da se radi o planski organizovanom oblikovanju. Oni pretpostavljaju da je piramida nastala pre èak 500.000 godina, a da ju je sagradila „Unija galaktièkih civilizacija“!

Saša Naðfeji, izvršni direktor i jedan od osnivaèa centra, kaže da je u sluèaju Rtnja ispoštovano previše pravila gradnje piramidalnih struktura da bi se oblik i položaj planine pripisao „poigravanju prirod

- Instrumentom zvanim „orao“, koji je pravljen po Teslinom patentu, utvrdili smo da se ispod Rtnja nalaze jezera, veoma bitna za energetiku piramide.

Profesor doktor Zoran Kociæ, takoðe èlan našeg tima, istim tim instrumentom dijagnostikovao je podzemne šupljine u Visokom - kaže Naðfeji.
On istièe da je Rtanj asimetrièna trostrana piramida èiji je odnos dužina krakova vrlo pravilno definisan.

- Najduži krak piramide koji se pruža ka severu dugaèak je tri kilometra, jugozapadni je dugaèak kilometar i po, dok se krak ka jugoistoku pruža na 0,75 kilometara. Primetiæete da je ovde zastupljen odnos 4:2:1, a prosto je neverovatno da se identièan odnos javlja i u razlici nadmorskih visina poèetnih i krajnjih krakova piramide. Rtanj takoðe ima nagib identièan onom na piramidi Meseca u Meksiku, kao i uglove koji se poklapaju sa Keopsovom piramidom - objašnjava istraživaè.

Naðfeji tvrdi da su na zemlji sagraðene samo tri trostrane piramide, od kojih je jedna Rtanj, druga se nalazi na Antarktiku, a treæu je „progutala zemlja“.
- Najstarija civilizacija na Zemlji ih je gradila u skladu sa stupnjem svog razvitka, a trostrane piramide su pomagale u uzdizanju duhovne energije. Kasnije su graðene èetvorostrane - tvrdi naš sagovornik.

On blagotvorno dejstvo èuvenog rtanjskog èaja, kao i bujanje prirode na „krovu Srbije“ objašnjava „èvorištem energije“ koju Rtanj emituje.
- Sudarom pozitivne i negativne organske energije dolazi do reakcije koja blagotvorno deluje na ljude, životinje i okolinu.

Èuvene svetleæe kugle, koje mnogi tvrde da su videli, su verovatno posledica pražnjenja Rtnja usled takvog energetskog naboja - kaže izvršni direktor „Duha Rtnja“ i dodaje da im ljudi èesto prijavljuju neobiène svetleæe pojave koje se ukazuju iznad ove planine.

Kao nauènik, Naðfeji nije želeo da ulazi u detalje o uzrocima nauènofantastiènih pojava koje meštani decenijama prijavljuju, a na pitanje ko se pominje kao graditelj srpske piramide kaže:

„Unija galaktièkih civilizacija'', nešto kao „Star trek“.
 
Do piramide u Bosni taèno 300 kilometara

Nauènofantastiène priène o Rtnju podgrejalo je i geografsko merenje razdaljine izmeðu piramide u Visokom i „srpske piramide“.
- Satelitski snimak i druga merenja pokazala su da je izmeðu dve graðevine razdaljina okruglo 300 kilometara, a taèno na pola puta leži Ovèarsko-kablarska klisura - zakljuèuje Naðfeji.
 
( Autor: B. Majdareviæ )
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: