Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 17 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas890
mod_vvisit_counterJu?e1313
mod_vvisit_counterOve nedelje890
mod_vvisit_counterOvog meseca27381
Rtanj je sagrađen pre pola miliona godina Ĺ tampaj

UFO Rtanj

Dozvola države za iskopavanja na Rtnju mogla bi da razreši brojne misterije koje su toj planini vekovima pripisivane. Merenja Centra za istraživanje i ekologiju „Duh Rtnja“ ostavila su naučnike bez dileme da se radi o planski organizovanom oblikovanju. Oni pretpostavljaju da je piramida nastala pre čak 500.000 godina, a da ju je sagradila „Unija galaktičkih civilizacija“!

Saša Nađfeji, izvršni direktor i jedan od osnivača centra, kaže da je u slučaju Rtnja ispoštovano previše pravila gradnje piramidalnih struktura da bi se oblik i položaj planine pripisao „poigravanju prirod

- Instrumentom zvanim „orao“, koji je pravljen po Teslinom patentu, utvrdili smo da se ispod Rtnja nalaze jezera, veoma bitna za energetiku piramide.

Profesor doktor Zoran Kocić, takođe član našeg tima, istim tim instrumentom dijagnostikovao je podzemne šupljine u Visokom - kaže Nađfeji.
On ističe da je Rtanj asimetrična trostrana piramida čiji je odnos dužina krakova vrlo pravilno definisan.

- Najduži krak piramide koji se pruža ka severu dugačak je tri kilometra, jugozapadni je dugačak kilometar i po, dok se krak ka jugoistoku pruža na 0,75 kilometara. Primetićete da je ovde zastupljen odnos 4:2:1, a prosto je neverovatno da se identičan odnos javlja i u razlici nadmorskih visina početnih i krajnjih krakova piramide. Rtanj takođe ima nagib identičan onom na piramidi Meseca u Meksiku, kao i uglove koji se poklapaju sa Keopsovom piramidom - objašnjava istraživač.

Nađfeji tvrdi da su na zemlji sagrađene samo tri trostrane piramide, od kojih je jedna Rtanj, druga se nalazi na Antarktiku, a treću je „progutala zemlja“.
- Najstarija civilizacija na Zemlji ih je gradila u skladu sa stupnjem svog razvitka, a trostrane piramide su pomagale u uzdizanju duhovne energije. Kasnije su građene četvorostrane - tvrdi naš sagovornik.

On blagotvorno dejstvo čuvenog rtanjskog čaja, kao i bujanje prirode na „krovu Srbije“ objašnjava „čvorištem energije“ koju Rtanj emituje.
- Sudarom pozitivne i negativne organske energije dolazi do reakcije koja blagotvorno deluje na ljude, životinje i okolinu.

Čuvene svetleće kugle, koje mnogi tvrde da su videli, su verovatno posledica pražnjenja Rtnja usled takvog energetskog naboja - kaže izvršni direktor „Duha Rtnja“ i dodaje da im ljudi često prijavljuju neobične svetleće pojave koje se ukazuju iznad ove planine.

Kao naučnik, Nađfeji nije želeo da ulazi u detalje o uzrocima naučnofantastičnih pojava koje meštani decenijama prijavljuju, a na pitanje ko se pominje kao graditelj srpske piramide kaže:

„Unija galaktičkih civilizacija'', nešto kao „Star trek“.
 
Do piramide u Bosni tačno 300 kilometara

Naučnofantastične prične o Rtnju podgrejalo je i geografsko merenje razdaljine između piramide u Visokom i „srpske piramide“.
- Satelitski snimak i druga merenja pokazala su da je između dve građevine razdaljina okruglo 300 kilometara, a tačno na pola puta leži Ovčarsko-kablarska klisura - zaključuje Nađfeji.
 
( Autor: B. Majdarević )
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: