Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Pansion Sunny
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 14 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas583
mod_vvisit_counterJuče2436
mod_vvisit_counterOve nedelje3019
mod_vvisit_counterOvog meseca32878
Limun banja u novom ruhu Ĺ tampaj
Limun banja

Nakon dve godine, od kada je parcela Miodraga Vidojevića, Mije Limuna, po kojem je nazvana "Limun banja", kod Zelene pijace u Sokobanji, prodata, vlasnik i investitor, Gile, može da započne izgradnju Rekreativnog centra i bazena. Gazda Gile je poznat po izgradnji sličnog centra u banji "Ždrelo", kod Petrovca na Mlavi i poželeo je da tako nešto izgradi i u Sokobanji, kako bi turistima priuštio zadovoljstvo banjanja, odnosno, zadovoljstva u sparnim, letnjim mesecima turističke sezone u banji pod Ozrenom.

Medjutim, nekim pojedincima, a i grupama, akterima Lokalne samouprave se to nije dopalo i sprečavali su investitora da ovaj plan realizuje još 2009. godine!

Epilog je sledeći: gazda Giletu je mastilom na papiru oduzeto devet metara, dužinom placa, obrazloženjem da je toliko potrebno za PEŠAČKU STAZU, na budućem uredjenom koritu i keju reke Moravice! Devet metara? Toliko širine nemaju ni auto-putevi u Srbiji, bar regionalni! S obzirom da je za uredjenje korita reke Moravice zaduženo i odgovorno Ministarstvo vodoprivrede itd. tom stazom ćemo šetati nikad, a možda ni tad!

Pod takvim okolnostima i prvobitni projekat je morao da pretrpi izmene i sakaćenje. Rekreativni centar će sadržavati dva otvorena i jedan zatvoreni bazen, sa pratećim objektima. Bazeni će biti napajani toplom vodom, koje ima u izobilju na ovom imanju.

Radovi započinju ovog meseca, a prve goste, ovaj centar prihvatiće u julu, 2012. godine.

Pogledajte nacrte budućeg bazena na lokaciji "Limun banja" u Sokobanji:

Limun banja
Limun banja
Limun banja
Limun banja

Vladimir S. Putnik
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: