Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 15 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas888
mod_vvisit_counterJu?e1313
mod_vvisit_counterOve nedelje888
mod_vvisit_counterOvog meseca27379
Limun banja u novom ruhu Ĺ tampaj
Limun banja

Nakon dve godine, od kada je parcela Miodraga Vidojevića, Mije Limuna, po kojem je nazvana "Limun banja", kod Zelene pijace u Sokobanji, prodata, vlasnik i investitor, Gile, može da započne izgradnju Rekreativnog centra i bazena. Gazda Gile je poznat po izgradnji sličnog centra u banji "Ždrelo", kod Petrovca na Mlavi i poželeo je da tako nešto izgradi i u Sokobanji, kako bi turistima priuštio zadovoljstvo banjanja, odnosno, zadovoljstva u sparnim, letnjim mesecima turističke sezone u banji pod Ozrenom.

Medjutim, nekim pojedincima, a i grupama, akterima Lokalne samouprave se to nije dopalo i sprečavali su investitora da ovaj plan realizuje još 2009. godine!

Epilog je sledeći: gazda Giletu je mastilom na papiru oduzeto devet metara, dužinom placa, obrazloženjem da je toliko potrebno za PEŠAČKU STAZU, na budućem uredjenom koritu i keju reke Moravice! Devet metara? Toliko širine nemaju ni auto-putevi u Srbiji, bar regionalni! S obzirom da je za uredjenje korita reke Moravice zaduženo i odgovorno Ministarstvo vodoprivrede itd. tom stazom ćemo šetati nikad, a možda ni tad!

Pod takvim okolnostima i prvobitni projekat je morao da pretrpi izmene i sakaćenje. Rekreativni centar će sadržavati dva otvorena i jedan zatvoreni bazen, sa pratećim objektima. Bazeni će biti napajani toplom vodom, koje ima u izobilju na ovom imanju.

Radovi započinju ovog meseca, a prve goste, ovaj centar prihvatiće u julu, 2012. godine.

Pogledajte nacrte budućeg bazena na lokaciji "Limun banja" u Sokobanji:

Limun banja
Limun banja
Limun banja
Limun banja

Vladimir S. Putnik
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: