Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas186
mod_vvisit_counterJuce921
mod_vvisit_counterOve nedelje1898
mod_vvisit_counterOvog meseca19277
Limun banja u novom ruhu
Limun banja

Nakon dve godine, od kada je parcela Miodraga Vidojeviæa, Mije Limuna, po kojem je nazvana "Limun banja", kod Zelene pijace u Sokobanji, prodata, vlasnik i investitor, Gile, može da zapoène izgradnju Rekreativnog centra i bazena. Gazda Gile je poznat po izgradnji sliènog centra u banji "Ždrelo", kod Petrovca na Mlavi i poželeo je da tako nešto izgradi i u Sokobanji, kako bi turistima priuštio zadovoljstvo banjanja, odnosno, zadovoljstva u sparnim, letnjim mesecima turistièke sezone u banji pod Ozrenom.

Medjutim, nekim pojedincima, a i grupama, akterima Lokalne samouprave se to nije dopalo i spreèavali su investitora da ovaj plan realizuje još 2009. godine!

Epilog je sledeæi: gazda Giletu je mastilom na papiru oduzeto devet metara, dužinom placa, obrazloženjem da je toliko potrebno za PEŠAÈKU STAZU, na buduæem uredjenom koritu i keju reke Moravice! Devet metara? Toliko širine nemaju ni auto-putevi u Srbiji, bar regionalni! S obzirom da je za uredjenje korita reke Moravice zaduženo i odgovorno Ministarstvo vodoprivrede itd. tom stazom æemo šetati nikad, a možda ni tad!

Pod takvim okolnostima i prvobitni projekat je morao da pretrpi izmene i sakaæenje. Rekreativni centar æe sadržavati dva otvorena i jedan zatvoreni bazen, sa prateæim objektima. Bazeni æe biti napajani toplom vodom, koje ima u izobilju na ovom imanju.

Radovi zapoèinju ovog meseca, a prve goste, ovaj centar prihvatiæe u julu, 2012. godine.

Pogledajte nacrte buduæeg bazena na lokaciji "Limun banja" u Sokobanji:

Limun banja
Limun banja
Limun banja
Limun banja

Vladimir S. Putnik
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: