Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stankoviæ u centru Sokobanje
Apartmani Lukic
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 èlan/a.
mod_vvisit_counterDanas997
mod_vvisit_counterJu?e1371
mod_vvisit_counterOve nedelje5099
mod_vvisit_counterOvog meseca42455
Besplatni mamografski pregledi Štampaj

U okviru IV Olimpijade sporta, zdravlja i kulture treæeg doba u Sokobanji je organizovan besplatan mamografski pregled. Ispred hotela „Zdravljak”, gde su smešteni uèesnici Olimpijade, od 27. septembra obajvlja se pregled èija je uloga od neprocenjive vaznosti za prevenciju raka dojke. Kako prièa Slavica Simiæ, medicinski tehnièar sa Instituta za onkologiju i radiologiju, odziv je više nego optimistièan.- Mamografski pregled je najbolji naèin za prevenciju raka dojke, zato i radimo ovo, a drago mi je što vidim i da je u gradu dobro ispraæena i promovisana vest. Obilazimo sva mesta u Srbiji gde nema bolnica u kojima je moguæe obaviti besplatan mamografski pregled, kaze Slavica Simiæ.
 
Kako dodaje, pregledi se mogu obaviti od osam ujutru do pet popodne, svakog dana do 7. oktobra, kada medicinsko osoblje sa Instituta za onkologiju i radiologiju nastavlja put po ostalim predelima Srbije.

- Nije potrebno zakazivati pregled, još uvek uspevamo da postignemo broj pacijenata. Pregledi idu brzo i bezbolni su, a za ova tri dana, koliko smo u Sokobanji, obavili smo 280 ukupno, kaze Slavica Simiæ, koja upozorava da vaæ nakon 20. godine treba otiæi na prvi mamografski pregled.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair
Apartmani Bajiæ
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najèešæe interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: