Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 29 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas470
mod_vvisit_counterJu?e1518
mod_vvisit_counterOve nedelje12376
mod_vvisit_counterOvog meseca33901
Otvorena IV olimpijada trećeg doba Ĺ tampaj
Večeras u 18h ispred Hotela “Zdravljak” u Sokobanji, zvanično je otvorena IV Olimpijada sporta, zdravlja i kulture trećeg doba – Sokobanja 2011. Okupljenima se u ime domaćina Sokobanje, obratio predsednik opštine Sokobanja, Dimitrije Lukić. U ime Organizacionog odbora IV Olimpijade učesnike je pozdravio predsednik Organizacionog odbora, Vasilije Belobrković. IV Olimpijadu, zvanično je otvorio predsednik Olimpijskog pokreta trećeg doba Srbije i narodni poslanik Narodne skupštine Republike Srbije, Đuro Perić.

Prvog jutra na IV Olimpijadi sporta, zdravlja i kulture trećeg doba učesnici su se okupili iza hotela “Zdravljak” tačno u sedam ujutru spremni i orni za jutarnje vežbanje. Da se svi učesnici dobro zagreju i pripreme duh i telo za prvi takmičarski dan starao se tim animatora, predvođen Aleksandrom Zečević Maričić. Prvog dana jutarnjih vežbi, pod sloganom “Vežbajmo zajedno”, okupilo se duplo više vežbača nego prethodne godine, kada je ovaj program po prvi put uveden.

Za četvrtak, 29. septembar na programu su takmičenja u štafeti u brzom hodanju, šahu, otvaranje izložbe slika prošlogodišnjih učesnika Olimpijske slikarske kolonije i početak rada nove. Takođe, sa radom je počela i obuka rada na računarima IAN Telecentra koja je izazvala veliku zainteresovanost učesnika Olimpijade.

Uveče će biti organizovan izlet do “Stene ljubavi” na Ozrenu, projekcija filma “Montevideo, Bog te video” a nakon večere sledi zabava  uz orkestar i animatore Olimpiskog pokreta trećeg doba Srbije. Najuspešniji takmičari današnjeg dana mogu se radovati i odličijima koja će im večeras biti uručena tokom zvaničnog programa.
Radovi prve olimpijske slikarske kolonije održane na III Olimpijadi sporta, zdravlja i kulture trećeg doba – Sokobanja 2010, svečano su predstavljene gostima IV Olimpijade, u hotelu Zrdavljak, od 29. septembra do 02. oktobra 2011. Do sada su radovi učesnika prve olimpijske slikarske kolonije sa uspehom predstavljeni građanima Despotovca, Niša, Vranja i Kragujevca. I ove godine će, po pozivu Organizacionog odbora Olimpijade, učestvovati deset slikara na drugoj uzastopnoj olimpijskoj slikarskoj koloniji.


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: