Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas187
mod_vvisit_counterJuce921
mod_vvisit_counterOve nedelje1899
mod_vvisit_counterOvog meseca19278
Otvorena IV olimpijada treæeg doba
Veèeras u 18h ispred Hotela “Zdravljak” u Sokobanji, zvanièno je otvorena IV Olimpijada sporta, zdravlja i kulture treæeg doba – Sokobanja 2011. Okupljenima se u ime domaæina Sokobanje, obratio predsednik opštine Sokobanja, Dimitrije Lukiæ. U ime Organizacionog odbora IV Olimpijade uèesnike je pozdravio predsednik Organizacionog odbora, Vasilije Belobrkoviæ. IV Olimpijadu, zvanièno je otvorio predsednik Olimpijskog pokreta treæeg doba Srbije i narodni poslanik Narodne skupštine Republike Srbije, Ðuro Periæ.

Prvog jutra na IV Olimpijadi sporta, zdravlja i kulture treæeg doba uèesnici su se okupili iza hotela “Zdravljak” taèno u sedam ujutru spremni i orni za jutarnje vežbanje. Da se svi uèesnici dobro zagreju i pripreme duh i telo za prvi takmièarski dan starao se tim animatora, predvoðen Aleksandrom Zeèeviæ Marièiæ. Prvog dana jutarnjih vežbi, pod sloganom “Vežbajmo zajedno”, okupilo se duplo više vežbaèa nego prethodne godine, kada je ovaj program po prvi put uveden.

Za èetvrtak, 29. septembar na programu su takmièenja u štafeti u brzom hodanju, šahu, otvaranje izložbe slika prošlogodišnjih uèesnika Olimpijske slikarske kolonije i poèetak rada nove. Takoðe, sa radom je poèela i obuka rada na raèunarima IAN Telecentra koja je izazvala veliku zainteresovanost uèesnika Olimpijade.

Uveèe æe biti organizovan izlet do “Stene ljubavi” na Ozrenu, projekcija filma “Montevideo, Bog te video” a nakon veèere sledi zabava  uz orkestar i animatore Olimpiskog pokreta treæeg doba Srbije. Najuspešniji takmièari današnjeg dana mogu se radovati i odlièijima koja æe im veèeras biti uruèena tokom zvaniènog programa.
Radovi prve olimpijske slikarske kolonije održane na III Olimpijadi sporta, zdravlja i kulture treæeg doba – Sokobanja 2010, sveèano su predstavljene gostima IV Olimpijade, u hotelu Zrdavljak, od 29. septembra do 02. oktobra 2011. Do sada su radovi uèesnika prve olimpijske slikarske kolonije sa uspehom predstavljeni graðanima Despotovca, Niša, Vranja i Kragujevca. I ove godine æe, po pozivu Organizacionog odbora Olimpijade, uèestvovati deset slikara na drugoj uzastopnoj olimpijskoj slikarskoj koloniji.


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: