Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas187
mod_vvisit_counterJuce921
mod_vvisit_counterOve nedelje1899
mod_vvisit_counterOvog meseca19278
Sveta liturgija na Lepteriji
Danas, u hramu Rodjenja Presvete Bogorndice, na Lepteriji, u Sokobanji, Svetom Liturgijom i rezanjem slavskog kolaèa, proslavljen je praznik Rodjenja Presvete Bogorodice i hramovna slava. Svetu Liturgiju je služio paroh sokobanjski, otac Zoran Goluboviæ, uz prisustvo dvojice sveštenika, gostiju Banje pod Ozrenom i mnogih vernika.
Iako je kiša padala do 11 sati, nije omela, niti spreèila, vernike i posetioce ove Svetinje, da nakon Liturgije prisustvuju rezanju slavskog kolaèa. Domaæim Slave, kolaèar, ove godine, bila je gospodja Milosava Andriæ, sa porodicom, iz Sokobanje.Oni, koji se na pojavu nekoliko kapi kiše, ili hladnijeg vremena odrièu VERE, opravdanjem: "Ih, loše je vreme", ne samo da su propustili bogatu slavsku trpezu, veæ i Trpezu Gospodnju! "Mnogi su pozvani, ali je malo izabranih", kaže Gospod i oni, malodušni, koji strahuju od kiše i hladnijeg vremena, ne mogu se nadati Carstvu Nebeskom, jer su ostavši u toplim sobama prisustvovali trpezi djavolskoj!


Crkva Sv. Marije na Lepteriji


Pozdrav iz Sokobanje.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: