Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Pansion Sunny
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 15 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas574
mod_vvisit_counterJuče2436
mod_vvisit_counterOve nedelje3010
mod_vvisit_counterOvog meseca32869
Cvetni turistički buket Ĺ tampaj


Ovogodišnja proslava Svetskog dana turizma – 27. septembra, odvijaće se pod parolom „Turizam-povezivanje kultura“. Tim povodom Svetska turistička organizacija (UNWTO) objavila je pismo podrške generalnog sekretara UN Ban Ki Muna u kome se kaže da “Nema boljeg načina da se nauči nešto o nekoj novoj kulturi, nego iz prve ruke, a turizam omogućava čudesno povezivanje gostiju sa domaćinima, promoviše dijalog i međusobni uticaj, kontakti ljudi iz različitih okruženja su osnov za toleranciju i na taj način turizam može da doprinese borbi za mir u svetu”.

Ban Ki Mun je pozvao i na primenu principa Svetskog etičkog kodeksa za turizam, koji treba da posluži kao vodič za održivi i odgovorni razvoj te delatnosti.
I dok će se centralna svečanost Svetskog dana turizma održati 27. septembra 2011. godine u Asuanu u Egiptu, dotle će na taj dan u prostorijama Turističke organizacije Srbije (Beograd, Čika Ljubina 8) biti dodeljene nagrade “Turistički cvet” za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma za period jul 2010. - jul 2011. godine..

Turistička organizacija Srbije
+ 381 11 6557100
office@serbia.travel
www.srbija.travel


EIAT (Education and Industry Advancing Together) konferencija, koja ima za cilj da okupi perspektivne studente regiona Jugoistočne Evrope i renomirane svetske stručnjake iz oblasti turizma, odvija se u  Beogradu od 23. do 25. septembra 2011. godine, u organizaciji Centra za istraživanja i studije turizma iz Novog Sada. Ovaj izuzetno koristan  događaj, spoj edukacije sa susretima profesionalaca u turizmu – menadžera u hotelima i agenata, vlasnika objekata i direktora turističkih organizacija, pratiće preko 250 učesnika iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Grčke, Albanije, Rumunije i Bugarske.

Osim odličnih predavanja, koja će držati čak 17 predavača iz zemlje i sveta, EIAT networking evening će proteći u znaku 007 i biće održan u Grand Casinu.

Otvaranje EIAT konferencije je u petak 23. septembra u 19.00 časova u Zadužbini Ilije Kolarca u Beogradu.


Centar za istrazivanja i studije turizma
+ 381 21 539782
info@ctrs-balkans.org ,
info@eiat-conference.org
  www.ctrs-balkans.org
 www.eiat-conference.org

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: