Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 17 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas881
mod_vvisit_counterJu?e1313
mod_vvisit_counterOve nedelje881
mod_vvisit_counterOvog meseca27372
Cvetni turistički buket Ĺ tampaj


Ovogodišnja proslava Svetskog dana turizma – 27. septembra, odvijaće se pod parolom „Turizam-povezivanje kultura“. Tim povodom Svetska turistička organizacija (UNWTO) objavila je pismo podrške generalnog sekretara UN Ban Ki Muna u kome se kaže da “Nema boljeg načina da se nauči nešto o nekoj novoj kulturi, nego iz prve ruke, a turizam omogućava čudesno povezivanje gostiju sa domaćinima, promoviše dijalog i međusobni uticaj, kontakti ljudi iz različitih okruženja su osnov za toleranciju i na taj način turizam može da doprinese borbi za mir u svetu”.

Ban Ki Mun je pozvao i na primenu principa Svetskog etičkog kodeksa za turizam, koji treba da posluži kao vodič za održivi i odgovorni razvoj te delatnosti.
I dok će se centralna svečanost Svetskog dana turizma održati 27. septembra 2011. godine u Asuanu u Egiptu, dotle će na taj dan u prostorijama Turističke organizacije Srbije (Beograd, Čika Ljubina 8) biti dodeljene nagrade “Turistički cvet” za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma za period jul 2010. - jul 2011. godine..

Turistička organizacija Srbije
+ 381 11 6557100
office@serbia.travel
www.srbija.travel


EIAT (Education and Industry Advancing Together) konferencija, koja ima za cilj da okupi perspektivne studente regiona Jugoistočne Evrope i renomirane svetske stručnjake iz oblasti turizma, odvija se u  Beogradu od 23. do 25. septembra 2011. godine, u organizaciji Centra za istraživanja i studije turizma iz Novog Sada. Ovaj izuzetno koristan  događaj, spoj edukacije sa susretima profesionalaca u turizmu – menadžera u hotelima i agenata, vlasnika objekata i direktora turističkih organizacija, pratiće preko 250 učesnika iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Grčke, Albanije, Rumunije i Bugarske.

Osim odličnih predavanja, koja će držati čak 17 predavača iz zemlje i sveta, EIAT networking evening će proteći u znaku 007 i biće održan u Grand Casinu.

Otvaranje EIAT konferencije je u petak 23. septembra u 19.00 časova u Zadužbini Ilije Kolarca u Beogradu.


Centar za istrazivanja i studije turizma
+ 381 21 539782
info@ctrs-balkans.org ,
info@eiat-conference.org
  www.ctrs-balkans.org
 www.eiat-conference.org

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: