Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stankoviæ u centru Sokobanje
Apartmani Lukic
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 èlan/a.
mod_vvisit_counterDanas1021
mod_vvisit_counterJu?e1371
mod_vvisit_counterOve nedelje5123
mod_vvisit_counterOvog meseca42479
Predstavljanje novih banjskih programa Štampaj


Udruženje banja Srbije, koje okuplja sva banjska i klimatska mesta Srbije, na 44. Meðunarodnom Sajmu turizma u Novom Sadu (28. 09. – 02. 10. 2011.) predstaviæe, osim cena za jesen/zimu 2011. godine, nove medicinske i relaksacione programe koji su u prime­ni u srpskim banjama i klimatskim centrima, kao i nove naèine podizanja standarda i usklaðivanja sa savreme­nim svetskim tokovima, a sve u cilju razvijanja procesa prevencije, leèenja i rehabilitacije.

Po reèima Vladana Veškoviæa, sekretara Udruženja banja Srbije, „Na Sajmu æe nastupiti preko 30 izlagaèa iz dvadesetak banja i klimatskih mesta Srbije, a pored banjskih destinacija, i zdravstvenih ustanova u ba­njama, svoju ponudu promovisaæe i planinski centri i turistièke organizacije gradova i opština koje nude klimatska mesta, kao i razne vrste turizma poput kulturno–istorijskog, manifestacionog i seoskog“.

U okviru Udruženja banja predstaviæe se Sokobanja, Vrnjaèka i  Niška banja, Ivanjica, Gamzigradska, Ribarska, Prolom i Lukovska Banja, Bukovièka, Atomska, Vrdnik, Bujanovaèka, Sijarinska i Vranjska banja, kao i Turistièke organizacije Kraljeva, Smedereva, Raške (ponuda Kopaonika), Niša, Aranðelovca i Brusa.


 

Udruženje banja Srbije
Serbian Spas Association
+381 36 611109, 611110
udruzenjebanja@gmail.com
www.serbianspas.org
    

   
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair
Apartmani Bajiæ
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najèešæe interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: