Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Pansion Sunny
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 21 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas561
mod_vvisit_counterJuče2436
mod_vvisit_counterOve nedelje2997
mod_vvisit_counterOvog meseca32856
Predstavljanje novih banjskih programa Ĺ tampaj


Udruženje banja Srbije, koje okuplja sva banjska i klimatska mesta Srbije, na 44. Međunarodnom Sajmu turizma u Novom Sadu (28. 09. – 02. 10. 2011.) predstaviće, osim cena za jesen/zimu 2011. godine, nove medicinske i relaksacione programe koji su u prime­ni u srpskim banjama i klimatskim centrima, kao i nove načine podizanja standarda i usklađivanja sa savreme­nim svetskim tokovima, a sve u cilju razvijanja procesa prevencije, lečenja i rehabilitacije.

Po rečima Vladana Veškovića, sekretara Udruženja banja Srbije, „Na Sajmu će nastupiti preko 30 izlagača iz dvadesetak banja i klimatskih mesta Srbije, a pored banjskih destinacija, i zdravstvenih ustanova u ba­njama, svoju ponudu promovisaće i planinski centri i turističke organizacije gradova i opština koje nude klimatska mesta, kao i razne vrste turizma poput kulturno–istorijskog, manifestacionog i seoskog“.

U okviru Udruženja banja predstaviće se Sokobanja, Vrnjačka i  Niška banja, Ivanjica, Gamzigradska, Ribarska, Prolom i Lukovska Banja, Bukovička, Atomska, Vrdnik, Bujanovačka, Sijarinska i Vranjska banja, kao i Turističke organizacije Kraljeva, Smedereva, Raške (ponuda Kopaonika), Niša, Aranđelovca i Brusa.


 

Udruženje banja Srbije
Serbian Spas Association
+381 36 611109, 611110
udruzenjebanja@gmail.com
www.serbianspas.org
    

   
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: