Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 16 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas881
mod_vvisit_counterJu?e1313
mod_vvisit_counterOve nedelje881
mod_vvisit_counterOvog meseca27372
Predstavljanje novih banjskih programa Ĺ tampaj


Udruženje banja Srbije, koje okuplja sva banjska i klimatska mesta Srbije, na 44. Međunarodnom Sajmu turizma u Novom Sadu (28. 09. – 02. 10. 2011.) predstaviće, osim cena za jesen/zimu 2011. godine, nove medicinske i relaksacione programe koji su u prime­ni u srpskim banjama i klimatskim centrima, kao i nove načine podizanja standarda i usklađivanja sa savreme­nim svetskim tokovima, a sve u cilju razvijanja procesa prevencije, lečenja i rehabilitacije.

Po rečima Vladana Veškovića, sekretara Udruženja banja Srbije, „Na Sajmu će nastupiti preko 30 izlagača iz dvadesetak banja i klimatskih mesta Srbije, a pored banjskih destinacija, i zdravstvenih ustanova u ba­njama, svoju ponudu promovisaće i planinski centri i turističke organizacije gradova i opština koje nude klimatska mesta, kao i razne vrste turizma poput kulturno–istorijskog, manifestacionog i seoskog“.

U okviru Udruženja banja predstaviće se Sokobanja, Vrnjačka i  Niška banja, Ivanjica, Gamzigradska, Ribarska, Prolom i Lukovska Banja, Bukovička, Atomska, Vrdnik, Bujanovačka, Sijarinska i Vranjska banja, kao i Turističke organizacije Kraljeva, Smedereva, Raške (ponuda Kopaonika), Niša, Aranđelovca i Brusa.


 

Udruženje banja Srbije
Serbian Spas Association
+381 36 611109, 611110
udruzenjebanja@gmail.com
www.serbianspas.org
    

   
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: