Skip to content

Predstavljanje novih banjskih programa


Udruženje banja Srbije, koje okuplja sva banjska i klimatska mesta Srbije, na 44. Meðunarodnom Sajmu turizma u Novom Sadu (28. 09. – 02. 10. 2011.) predstaviæe, osim cena za jesen/zimu 2011. godine, nove medicinske i relaksacione programe koji su u prime­ni u srpskim banjama i klimatskim centrima, kao i nove naèine podizanja standarda i usklaðivanja sa savreme­nim svetskim tokovima, a sve u cilju razvijanja procesa prevencije, leèenja i rehabilitacije.

Po reèima Vladana Veškoviæa, sekretara Udruženja banja Srbije, „Na Sajmu æe nastupiti preko 30 izlagaèa iz dvadesetak banja i klimatskih mesta Srbije, a pored banjskih destinacija, i zdravstvenih ustanova u ba­njama, svoju ponudu promovisaæe i planinski centri i turistièke organizacije gradova i opština koje nude klimatska mesta, kao i razne vrste turizma poput kulturno–istorijskog, manifestacionog i seoskog“.

U okviru Udruženja banja predstaviæe se Sokobanja, Vrnjaèka i  Niška banja, Ivanjica, Gamzigradska, Ribarska, Prolom i Lukovska Banja, Bukovièka, Atomska, Vrdnik, Bujanovaèka, Sijarinska i Vranjska banja, kao i Turistièke organizacije Kraljeva, Smedereva, Raške (ponuda Kopaonika), Niša, Aranðelovca i Brusa.


 

Udruženje banja Srbije
Serbian Spas Association
+381 36 611109, 611110
udruzenjebanja@gmail.com
www.serbianspas.org
    

   
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy