Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 31 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas1264
mod_vvisit_counterJu?e1527
mod_vvisit_counterOve nedelje7739
mod_vvisit_counterOvog meseca42735
Balkan spa samit 2011. Ĺ tampaj
 U realizaciji Udruženja banja Bugarske, u poznatom turističkom centru Albena (Flamingo Grand hotel) od 21. do 23. septembra 2011. godine po prvi put se održava Balkanski samit banja, Ekspo i konferencija. Ovaj Forum udruženim snagama organizuju Bugarska, Turska i Grčka - Nacionalno udruženje za Spa i wellness turizam /NAST/, tursko Udruženje Banja i lečilišta / TURKSPA /, i menadžeri Spa kluba Grčke / SMCG /. Predviđeno je da skupu prisustvuju vodeći stručnjaci, profesionalci i predstavnici Banja, wellness i medicinskog turizama iz Bugarske, Turske, Grčke, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Albanije i Rumunije.

Po rečima organizatora “Ovaj prvi godišnji sastanak ima za cilj poboljšanje buduće saradnje između balkanskih zemalja, upoznavanje sa najnovijim tendencijama i razmenu prakse i iskustava”. Učesnici će prisustvovati brojnim radionicama i otvorenim diskusijama sa idejom širenja ideje banjskog načina života.

Balkanski samit Banja biće organizovan svake godine u drugoj balkanskoj zemlji, a učesnici će biti zdravstvene i wellness institucije, vlasnici banjskih centara, hotela i odmarališta, menadžeri, direktori i stručnjaci iz raznih oblasti, lekari i medicinski profesionalci, proizvođači i dobavljači banjske kozmetike, wellness i spa opreme i pribora, profesionalci u fitnessu, dizajneri enterijera i arhitektonski biroi, turoperatori, kao i predstavnici medija.


National Association for SPA & Wellness Tourism
+359 2 9813015 ; +359 888 127937
nast.bulgaria@mail.bg , stanleycomfort@yahoo.com
www.balkanspasummit.euKomentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: