Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 12 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas405
mod_vvisit_counterJuce870
mod_vvisit_counterOve nedelje405
mod_vvisit_counterOvog meseca16025
Srbija. Moja zemlja. Moje putovanje


Na Meðunarodnom festivalu turistièkog i ekološkog filma – SilaFest (28. 08. – 3.09. 2011. godine, Veliko Gradište) promotivni film Turistièke organizacije Srbije "Srbija. Moja zemlja. Moje putovanje", koji su realizovali studenti završnih godina Fakulteta dramskih umetnosti, osvojio je drugu nagradu - "Srebrni pincum" za najbolji srpski turistièki film. Nagrade u ostalim kategorijama otišle su u ruke stvaralaca iz Kanade, Meksika, Poljske i Francuske.

Ovaj festival, koji obiluje prikazima destinacija neotkrivene lepote, poznatih muzeja, vinskih podruma, nacionalnih parkova, manastira i svetilišta, sportskih dogaðaja, prirodnih rezervata i svega što privlaèi jednako veliki broj turista kao i banje, skijališta, mediteraska ostrva i egzotiène destinacije, ima licencu ITCO (Meðunarodne asocijacije turistièke štampe) i deo je velike porodice sliènih festivala koji se veæ više decenija održavaju širom Evrope i sveta.Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: