Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stankoviæ u centru Sokobanje
Apartmani Lukic
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 èlan/a.
mod_vvisit_counterDanas1006
mod_vvisit_counterJu?e1371
mod_vvisit_counterOve nedelje5108
mod_vvisit_counterOvog meseca42464
Metropolis u Sokobanji Štampaj
Nedeljni magazin Metropolis - elitna televizijska emisija iz oblasti kulture i umetnosti. Urednièki tim: Mirjana Bjelogrliæ, Neda Valèiæ-Lazoviæ, Maja Skovran, Radmila Radakoviæ i Danijela Pureševiæ

Nedeljni magazin Metropolis koji proizvodi Redakcija za kulturu i umetnost jeste elitna televizijska emisija iz oblasti kulture sa najdužim "stažom" u èitavom našem medijskom prostoru. Prva je emitovana novembra 1993. godine.Ova emisija, koja je opstala kroz mnoge politièke i kadrovske promene i saèuvala svoju autonomiju i autentiènost, osim informacija iz sveta kulture, sadrži i niz analiza, kritika, komentara i tv eseja, a èesto donosi i ekskluzivne razgovore sa stranim i domaæim stvaraocima.

Emisiju Metropolis realizuje urednièki tim: Mirjana Bjelogrliæ, Neda Valèiæ- Lazoviæ, Maja Skovran, Radmila Radakoviæ i Danijela Pureševiæ, a rubrike potpisuju, za razlièite oblasti, kompetentni urednici Redakcije za kulturu i umetnost: Nebojša Popoviæ, Jasmina Vrbavac, Branka Kriloviæ, Vojislav Karanoviæ i drugi.

Emisija traje 30 minuta i emituje se èetvrtkom u 20.30 èasova na Drugom programu RTS-a. Svakog èetvrtog utorka u mesecu, u terminu od 22.20, emituje se i Metropolis u Srbiji, urednika Svetlane Iliæ.

Izvor: RTS
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair
Apartmani Bajiæ
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najèešæe interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: