Skip to content

Slana soba u SB "Sokobanja"
Specijalna bolnica ''Sokobanja'' obogatila je asortiman svojih usluga još jednim novim sadržajem - slanom sobom, odnosno haloterapijom.

Haloterapija je dozirani boravak u posebno napravljenoj sobi – slanoj sobi, koja imitira prirodnu slanu peæinu sa lekovitom mikroklimom, a specijalni ureðaj - halogenerator dodatno raspršuje èestice aerosola. Kristali kamene soli, kao prirodni jonizatori, poboljšavaju kvalitet vazduha jer proizvode negativne jone koji se nalaze samo na moru, kod slapova ili u vazduhu nakon oluje.

Haloterapija je pomoæna, potpuno prirodna metoda za poboljšanje zdravlja, prijatna i bez štetnih nuspojava. Udisanje vazduha sa mikroèesticama prirodne kamene soli – povoljno utièe na leèenje astme i bronhijalnih tegoba, èisti disajne puteve, smanjuje sklonost prehladama, pomaže kod alergija, poveæava imunitet, spreèava virusne infekcije, pomaže kod kožnih problema i kod bolova u zglobovima, uspostavlja psiho-fizièku ravnotežu organizma, poboljšava opšte zdravstveno stanje.Prijatan boravak u slanoj sobi, u intimnoj atmosferi, sa opuštajuæom muzikom i adekvatnom rasvetom omoguæava maksimalan uèinak haloterapije. Za decu i odrasle, blagodet za celi organizam - jedan tretman u slanoj sobi ima isti uèinak kao 3 dana provedena na moru!

Osim pristupaènih cena tretmana u slanoj sobi, Specijalna bolnica ''Sokobanja'' obezbedila je i posebne popuste za penzionere i studente, kao i za decu i mlade do 18 godina. Deca uzrasta do 12 godina tretmane mogu da koriste u pratnji jednog od roditelja ili odrasle osobe, koja u tom sluèaju ne plaæa boravak u sobi uz dete. Uz sve navedeno, u narednom dvomeseènom promotivnom periodu, Specijalna bolnica ''Sokobanja'' svojim korisnicima usluga odobrava gratis svaki drugi tretman u slanoj sobi.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy