Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas190
mod_vvisit_counterJuce921
mod_vvisit_counterOve nedelje1902
mod_vvisit_counterOvog meseca19281
Pesnièki maraton "SOKOBANjA 2011"
Propozicije maratona

Slobodna tema, pesma ne duža od 40 stihova, uz uslov da do sada nije objavljivana i nagraðivana na veæ održanim konkursima i maratonima. Pesma mora biti otkucana ili èitko prepisana na listu hartije uz ime i prezime autora i naziv književnog kluba iz koga autor dolazi. Ako autor nije èlan književnog kluba napisaæe samo grad iz koga dolazi. Deèija poezija i poezija za decu mogu se èitati samo u revijalnom delu. O nagradama i eventualnim pohvalama odluèivaæe struèni žiri i žiri publike na maratonu.

Posle maratona biæe organizovano druženje za sve uèesnike uz skromnu zakusku. Ujedno Vas sa žaljenjem obaveštavamo da Književni klub "Sokolovo pero" nije u moguænosti da Vam plati putne troskove i troškove eventualnog smeštaja. One koji se odluèe za sutobuski prevoz obaveštavamo da je poslednji autobus u pravcu Aleksinca i Niša u 20:00 èasova.

Molimo Vas da nas do 1. septembra obavestite o Vašem uèešæu na maratonu na telefone 018/830-962 ili 064/473-18-12.Dobro došli! Vidimo se u Sokobanji!
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: