Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Pansion Sunny
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 16 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas574
mod_vvisit_counterJuče2436
mod_vvisit_counterOve nedelje3010
mod_vvisit_counterOvog meseca32869
Pesnički maraton "SOKOBANjA 2011" Ĺ tampaj
Propozicije maratona

Slobodna tema, pesma ne duža od 40 stihova, uz uslov da do sada nije objavljivana i nagrađivana na već održanim konkursima i maratonima. Pesma mora biti otkucana ili čitko prepisana na listu hartije uz ime i prezime autora i naziv književnog kluba iz koga autor dolazi. Ako autor nije član književnog kluba napisaće samo grad iz koga dolazi. Dečija poezija i poezija za decu mogu se čitati samo u revijalnom delu. O nagradama i eventualnim pohvalama odlučivaće stručni žiri i žiri publike na maratonu.

Posle maratona biće organizovano druženje za sve učesnike uz skromnu zakusku. Ujedno Vas sa žaljenjem obaveštavamo da Književni klub "Sokolovo pero" nije u mogućnosti da Vam plati putne troskove i troškove eventualnog smeštaja. One koji se odluče za sutobuski prevoz obaveštavamo da je poslednji autobus u pravcu Aleksinca i Niša u 20:00 časova.

Molimo Vas da nas do 1. septembra obavestite o Vašem učešću na maratonu na telefone 018/830-962 ili 064/473-18-12.Dobro došli! Vidimo se u Sokobanji!
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: