Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 18 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas895
mod_vvisit_counterJu?e1313
mod_vvisit_counterOve nedelje895
mod_vvisit_counterOvog meseca27386
Pesnički maraton "SOKOBANjA 2011" Ĺ tampaj
Propozicije maratona

Slobodna tema, pesma ne duža od 40 stihova, uz uslov da do sada nije objavljivana i nagrađivana na već održanim konkursima i maratonima. Pesma mora biti otkucana ili čitko prepisana na listu hartije uz ime i prezime autora i naziv književnog kluba iz koga autor dolazi. Ako autor nije član književnog kluba napisaće samo grad iz koga dolazi. Dečija poezija i poezija za decu mogu se čitati samo u revijalnom delu. O nagradama i eventualnim pohvalama odlučivaće stručni žiri i žiri publike na maratonu.

Posle maratona biće organizovano druženje za sve učesnike uz skromnu zakusku. Ujedno Vas sa žaljenjem obaveštavamo da Književni klub "Sokolovo pero" nije u mogućnosti da Vam plati putne troskove i troškove eventualnog smeštaja. One koji se odluče za sutobuski prevoz obaveštavamo da je poslednji autobus u pravcu Aleksinca i Niša u 20:00 časova.

Molimo Vas da nas do 1. septembra obavestite o Vašem učešću na maratonu na telefone 018/830-962 ili 064/473-18-12.Dobro došli! Vidimo se u Sokobanji!
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: