Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas190
mod_vvisit_counterJuce921
mod_vvisit_counterOve nedelje1902
mod_vvisit_counterOvog meseca19281
Otvaranje izložbe “Foto izazov Sokobanja 2011"


Finale fotkonkursa “Foto izazov Sokobanja 2011“ zakazano je za nedelju 21. avgusta u 20 sati. 40 najboljih fotografija je predstavljeno publici na izložbi u Galeriji legatu Miluna Mitroviæa. Tema ovogodišnjeg fotokonkursa bila je „Sokobanja zauvek tvoja“ a tokom konkursa pristiglo je više od 150 radova.

Èlanovi žirija Saša Djordjeviæ iz Niša, Vladimir Gogiæ iz Smedereva i Darko Dozet iz Novog Sada, inaèe uèesnici nedavno održane „Foto video kolonije Sokobanja 2011″ imali su težak zadatak da od mnoštva odliènih fotografija odaberu 40 najkreativnijih koje æe biti predstavljene publici. Tokom sveèanog otvaranja proglašene su 3 prvoplasirane fotografije èiji su autori novèano nagraðeni.  Nagradni fond je ove godine uveæan za 10.00 dinara, pa je tako prva nagrada 30.000, druga 20.000 a treæa 10.000 dinara.

Organizator fotokonkursa i same izložbe je Organizacija za turizam, kulturu i sport Sokobanja koja æe fotografije koristiti u promotivne svrhe.

Prvo mesto i 30.000 dinara osvojila je Marina Petroviæ iz Sokobanje sa fotografijom Vrmdžansko jezero. Drugo mesto i 20.000 dinara osvojio je Miodrag Božoviæ iz Sokobanje, a treæe i nagradu u vrednosti od 10.000 dinara Snežana Jovanoviæ takoðe iz Sokobanje. Troèlani žiri dodelio je i 3 pohvale: Nikoli Milenkoviæu iz Sokobanje, Snežani Jovanoviæ iz Sokobanje i Milanu Stojkoviæu iz Niša.

Izložba IV "Foto izazova" je otvorena do 1. septembra u galeriji Legata Miluna Mitroviæa.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: