Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stankoviæ u centru Sokobanje
Apartmani Lukic
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 èlan/a.
mod_vvisit_counterDanas1010
mod_vvisit_counterJu?e1371
mod_vvisit_counterOve nedelje5112
mod_vvisit_counterOvog meseca42468
Besplatan mamograf u Sokobanji Štampaj
 Institut za onkologiju i radiologiju i Olimpijski pokret treæeg doba Srbije organizovaæe besplatne mamografske preglede u toku predstojeæe Olimpijade sporta, zdravlja i kulture treæeg doba, koja æe biti održana u Sokobanji od 25. septembra do 7. oktobra.

Kako je najavljeno iz tog instituta i pokreta, pregledima æe moæi da se podvrgnu žene svih uzrasta, uz zdravstvenu knjižicu, a biæe obavljani u hotelu "Zdravljak".

Institut za onkologiju i radiologiju i Olimpijski pokret treæeg doba Srbije pozvali su pripadnice lepšeg pola da iskoriste priliku besplatnog mamografskog pregleda, pošto su preventivni pregledi najefikasniji naèin za rano otkrivanje bolesti raka dojke i da je moguænost izleèenja u toj fazi potpuna.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair
Apartmani Bajiæ
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najèešæe interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: