Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 5 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas756
mod_vvisit_counterJuce947
mod_vvisit_counterOve nedelje3415
mod_vvisit_counterOvog meseca20794
U Sokobanju po mladost
rusi @ sokobanja

Oko 10.000 domaæih i stranih gostiju ovog leta se odmara u banji. Cena pansiona u hotelima kreæe se od 1.300 do 2.500 dinara.
Na sreæu turistièkih poslenika i žitelja Sokobanje gde 90 odsto njih uglavnom egzistira od turizma, loš start na poèetku godine po svemu sudeæi neæe se odraziti na ukupnu ovogodišnju turistièku sezonu.

Trend rasta broja gostiju se nastavlja, pa tako blagodeti banje pod Ozrenom trenutno koristi 10.000 gostiju, koliko ih je bilo i prethodnog meseca.
Ovo su zvanièni podaci, a po tradiciji, i ove godine ima i neprijavljenih gostiju. Prema nekim raèunicama, takvih je najmanje 20 odsto od legalnih posetilaca, uprkos èestim kontrolama turistièke policije.

Sokobanja u hotelskim kapacitetima raspolaže sa oko 2.500 ležajeva, dok se cena pansiona kreæe od 1.300 do 2.500 dinara. Tu je i oko 12.000 kreveta u privatnom smeštaju, za koje treba izdvojiti od 400 do 700 dinara, u zavisnosti od kategorije. I ove, kao i cene ostalih usluga uglavnom su na prošlogodišnjem nivou.

"Kao i svake predhodne, i ove sezone dobro smo se pripremili da doèekamo naše goste, kojih je iz svih krajeva Srbije pa i iz inostranstva", kaže Novica Mijalkoviæ, direktor „Lepterije“, najveæeg ugostiteljsko-turistièkog preduzeæa u banji, èiji su svi kapateti popunjeni i gde se traži ležaj više.

"Jul je bio bolji od juna, a oèekujemo da avgust nadmaši prethodni mesec. Biæemo zadovoljni ako narednih meseci budemo imali bar polovinu gostiju od sadašnjih", dodao je.

Ponuda Sokobanje obogaæena je ovog leta obilascima Seselaèke peæine, odlazak na Ozren, u manastir Ðunis i brojna izletišta. Statistika govori da je ova banja, u prvih šest meseci, zabeležila rast broja gostiju od 36 odsto u odnosu na isti period lane. Tako je, odmah posle Zlatibora, postala drugi najposeæeniji turistièki centar u zemlji.Komentari (1)Add Comment
masni krkanluk
napisao zedni Mile , 06, August, 2011
Nemojte vise da 'ranite ove novinare da pisu ovakve gluposti. Ubice ih holesterol. ;)
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +7

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: