Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas190
mod_vvisit_counterJuce921
mod_vvisit_counterOve nedelje1902
mod_vvisit_counterOvog meseca19281
Sokobanja se podmlaðuje

Bazeni na 20 hektara, koji æe èiniti najsavremeniji vodeni park u Srbiji, veæ na jesen upotpuniæe turistièku ponudu Sokobanje

Rekordnu poseæenost, posle Zlatibora, ove godine beleži i Sokobanja gde je pored turistièkih radnika zaposlena i kompletna graðevinska operativa opštine. U naselju Podina osamdeset radnika, u tri smene, gradi poluolimpijski bazen po FINA standardima, bazene za zabavu i neplivaèe. Pomoæ Vlade Srbije domaæoj graðevinskoj industriji bila je znaèajna podrška realizaciji tog projekta, javlja RTS.Najsavremeniji vodeni park u Srbiji trebalo bi da bude završen do sredine septembra. Dimitrije Lukiæ, predsednik opštine Sokobanja, zadovoljan je brzinom radova.
 
"To je veliki projekat, jedinstven u Srbiji, koji je podržala Vlada Srbije. Biæe uloženo 133 miliona dinara, deo æe platiti država, deo opština kreditom na nekoliko godina."

Otvaranje bazena znaèi i otvaranje 15 novih radnih mesta, a u sezoni biæe zaposleno i više ljudi. Novih radnih mesta biæe i u sportskoj hali i novom vrtiæu, koji se uveliko grade.

"Mnogi turisti kažu da nam je ovde u Banji sve lepo i da nam samo bazeni nedostaju", kaže Bratislav Majkiæ, direktor Organizacije za turizam, kulturu i sport.Novine u turistièkoj ponudi Sokobanje su i Seselaèka peæina, moguænost organizovanog odlaska do Ozrena, Niša i Zajeèara, obilazak manastira Ðunis i brojnih izletišta u okolini. Koliko turista trenutno boravi u Sokobanji teško je reæi, jer je mnogo neprijavljenih gostiju. Prema podacima Turistièke organizacije Srbije, u prvih šest meseci bilo je 36 odsto više gostiju nego u istom periodu prošle godine, pa je Sokobanja, posle Zlatibora, poèetkom ove godine bila najposeæeniji turistièki centar u Srbiji. Zato ovih dana u Sokobanji borave i republièki turistièki inspektori koji proveravaju da li su svi posetioci Sokobanje uredno prijavljeni. Podaci o taènom broju gostiju znaæe se tek krajem avgusta, kao i to koliko se novca od ovogodišnje letnje turistièke sezone i boravišnih taksi slilo u opštinsku kasu.


Komentari (5)Add Comment
...
napisao Naivna mala , 31, July, 2011
"Rekordnu posećenost, posle Zlatibora, ove godine beleži i Sokobanja"
;D ;D ;D
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +5
...
napisao s-banjac , 02, August, 2011
A što jes' jes', nagrnuli svi u Sokobanju ko ,,mutavi,,.A bre ljudi, imate Grčku,Tursku ,CG,Španiju....a vi svi u banju pa u banju.Ne znam više kako će izađemo na kraj sa's ovol'ki turisti, katastrofa.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +6
...
napisao nn , 02, August, 2011
gde li se nalazi taj prostor od 20ha?
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +4
...
napisao gabba gabba , 04, August, 2011
Sa ovakvom strukturom gostiju, koji sve kupili pa doneli u Sokobanju da se "provedu", tesko da ce bazeni da rade.Sigurno je da ce neko da naplacuje ulaz, a babe i dede kojih najvise ima u banji imaju si kadu u apartman pa ce da se kupaju do mile volje.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +3
...
napisao xa-xa , 05, August, 2011
A na Zlatiboru nikad manje gostiju nego ove godine......
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: