Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Pansion Sunny
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 14 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas586
mod_vvisit_counterJuče2436
mod_vvisit_counterOve nedelje3022
mod_vvisit_counterOvog meseca32881
XVII Susreti Sveti Jovan Biljober Ĺ tampaj
U okviru XVII Svečanosti Sv. Jovan Biljober, OTKS-Sokobanja, Udruženje za lekovito bilje "dr Jovan Tucakov" i d.o.o. Adonis, pripremaju bogat program, izlete do poznatih sokobanjskih turističkih lokaliteta uz branje lekovitog bilja, tradicionalni izbor princeze Biljarice, kviz o poznavanju lekovitog bilja, izbor najlepšeg ivanjdanskog venčića i Biljnu paradu.

Sveti Jovan Biljober

Udruženje za lekovito bilje "dr Jovan Tucakov" u saradnji sa Farmaceutskim fakultetom iz Beograda održaće edukativni seminar o „Samoniklom lekovitom bilju“, uz dodelu sertifikata.  Izlet do Sesalačke pećine organizuje se 03. jula, do Ozrena tj. Oštre čuke 04. jula, do Device 05. jula i do Rtnja 07. jula, kada se održava i tradicionalni uspon na njegov najviši vrh, Šiljak. Svi izleti se realizuju u pratnji stručnih vodiča i poznavalaca lekovitog bilja, koji će održati stručna predavanja, a za učesnike izleta na Rtnju je obezbeđena hrana i osveženje.Manifestaciju prati VII Sajam lekovitog bilja, meda i zdrave hrane, koji će se održati od 01. do 15. jula, na štandovima koji su postavljeni duž mermernog šetališta.


 

Program XVII Svečanosti "Sveti Jovan biljober" 2011.


Petak/Subota 1-2.07.2011. - Tokom dana će na mermernom šetalištu, Etno kutaku „Grudonjske vodenice” biti organizovam dolazak učesnika, početak sajma, druženje sa decom bez roditeljskog staranja.

Nedelja, 03.07.2011. - u 10:00 je polazak sa platoa ispred muzeja. Odlazak do Sesalačke pećina, izlet za turiste i posetioce (vodiči, prevoz, doručak), u 16:00 je povratak za Sokobanju.  U 20:00 u amfiteatru ispred muzeja biće organizovan književni konkurs: „Jutro nad Ozrenom” – dodela nagrada – KK „Sokolovo pero”

Ponedeljak, 04.07.2011. - u 08:00 polazak sa platoa ispred muzeja: Izlet na Ozren, Oštra čuka Izlet, edukacija na terenu. Rad na terenu sa edukatorima. (vodiči, edukatori, ručak),  u 16:00 je povratak. U 19:00 u Legatu „Miluna Mitrovića” biće održana sistematizacija radova i stručno predavanje o ubranom bilju. U 20:00 - Sokobanjsko veče Nastup KUD-ova

Utorak, 05.07.2011. - u 08:00 je polazak sa platoa ispred muzeja ka Novom Selu - Devica Izlet, edukacija na terenu. Rad na terenu sa edukatorima. (vodiči, edukatori, ručak), u 16:00 je ovratak . U 20:00 Legat „Miluna Mitrovića” Sistematizacija radova i stručno predavanje o ubranom bilju.

Sreda, 06.07.2011. - u 10:00 je polazak sa platoa ispred muzeja Obilazak plantaže gajenog lekovitog bilja u Sokobanji Rad na terenu sa edukatorima i konsultacije sa odgajivačem. U 20:00 Legat „Miluna Mitrovića” Sistematizacija radova i stručno predavanje o ubranom bilju

Četvrtak, 07.07.2011. - u 05:00 polazak sa platoa ispred muzeja na izlet na Rtanj Uspon na Šiljak, vrh Rtnja (1560m). Druženje sa meštanima, odgajivačima i beračima lekovitog bilja. Podnožje Rtnja. Seminar na terenu, rad sa edukatorima, takmičenje u pletenju venčića, nagradni kviz o poznavanju lekovitog bilja. u 16:00 je povratak. U 20:00 u Amfiteatru ispred muzeja biće održan izbor princeze Biljarice 2011, dodela priznaja, diploma i nagrada.
NAPOMENA:


  • Organizatori XVI Svečanosti SV Jovan Biljober” su: Organizacija za turizam, kulturu i sport, Sokobanja (OTKS), Udruženje za lekovito bilje Srbije „dr Jovan Tucakov” i d.o.o. „Adonis”, Sokobanja i MZ Mužinac.
  • Organizaciju izleta sprovode OTKS, Sokobanja i d.o.o. „Adonis”, Sokobanja.
  • Edukativni seminar o „Samoniklom lekovitom bilju” uz dodelu sertifikata, sprovodi Udruženje za lekovito bilje dr. Jovan Tucakov” u saradnji sa Farmaceutskim fakultetom iz Beograda i uz podršku USAID-a.
  • U slučaju lošeg vremena Organizator zadržava pravo izmene plana, o čemu će učesnici i turisti biti blagovremeno obavešteni.
  • Više informacija u Turističko-informativnom centru OTKS, Sokobanja: Tel: +381 18 833 988, Fax: 833 978; e-mail: otks_sokobanja@beotel.rs; Program i prijava mogu se preuzeti sa www.sokobanja.rs
  • Na štandu Udruženja za lekovito bilje Srbije, „ dr. Jovan Tucakov”, svi posetioci biće u prilici da obezbede stručnu literaturu iz oblasti lekovitog bilja i imati mogućnost da postanu punopravni članovi Udruženja.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: