Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 8 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas361
mod_vvisit_counterJuce670
mod_vvisit_counterOve nedelje361
mod_vvisit_counterOvog meseca18575
Projekti NIP-a za jug Srbije
Državni sekretar u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja Milan Ðokiæ uruèio je juèe Pirotu ugovore o izvoðenju radova u okviru 14 projekata koji se realizuju sredstvima Nacionalnog investicionog plana medju kojima je i sportska sala u Sokobanji.

iz NIP-a za Sokobanju

Od ovih sredstava biæe izgraðena 2 vrtiæa u Požarevcu i Nišu, biæe rekonstruisane saobraæajnice u Kraljevu, Oseèini, Vlasotincu i Svrljigu. Grad Niš dobio je sredstva i za rekonstrukciju jedne škole, dok æe se u Knjaževcu poboljšati energetska efikasnost škole.

Kraljevo je dobilo sredstva i za rekonstrukciju Narodnog muzeja. Pirot æe sredstva koja su odobrena iskoristiti za rekonstrukciju Trga pirotskih ratnika. U Trsteniku i Soko banji biæe rekonstruisane dve sportske hale. Sokobanjski projekat ima za cilj završetak sportske sale u Sokobanji, a vrednost radova je 53 miliona dinara. Radovi æe biti okonèani do Nove godine, a od dana uvodjenja izvoðaèa radova 120 radnih dana. Državni sekretar Djokiæ je rekao da je cilj da Sokobanja u narednom periodu izgleda drugaèije i da do narednog Dana opštine ima još zapoèetih projekata.

Kompletna vrednost dodeljenih sredstava je 762 miliona dinara dok svi projekti zajedno sa uèešæima lokalnih samouprava vrede preko 900 miliona.

- U narednom periodu lokalne samouprave moraju da pokažu i više inicijative za regionalne projekte. Na taj naèin æe se pospešiti razvoj Srbije. Oèekujem da opštine i gradovi uskoro dobiju mnogo veæa sredstva, ali æe država i nadalje morati da pomaže infrastrukturne projekte u najsiromašnijim opštinama - kaže Ðokiæ.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: