Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 7 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas756
mod_vvisit_counterJuce947
mod_vvisit_counterOve nedelje3415
mod_vvisit_counterOvog meseca20794
Znaèaj aqua parka za Sokobanju

"Radovi na izgradnji kompleksa otvorenih bazena na Podini odvijaju se prema predvidjenom planu. Mogu da izrazim zadovoljstvo do sada izvedenim radovima, njihovom dinamikom i kvalitetom i nadam se da æe u skladu sa odredbama Ugovora poèetkom septembra Sokobanja dobiti jedan zaista kvalitetan i reprezentativni kupališni kompleks" izjavio je predsednik opštine Sokobanja, Dimitrije Lukiæ prilikom obilaska gradilišta.

Aqua park u Sokobanji

"Juèe je završena važna faza u izgradnji poluolimpijskog bazena, radilo se na betoniranju zidova èime su okonèani betonski radovi koji predstavljaju najvažniji deo izgradnje ovog bazena. Mimo toga obavljeni su radovi na najveæem kupališnom bazenu, a koji se tièu betoniranja dna-podloge. Nakon toga dolazi ugradnja armature i konaèno betoniranje ploèe i zidova kao i u poluolimpijskom bazenu" objašnjava Dimitrije lukiæ.

"Završeni su zemljani radovi na bazenu za prihvat tobogana, a radi se i upravna zgrada" kaže on. U toku sledeæe nedelje ošekuje se poveæanje obima posla i biæe angažovano još desetak radnika.

"Osim toga što æe Sokobanja suštinski unaprediti kvalitet turistièke ponude i moæi da se obrati potpuno drugaèijoj turistièkoj klijenteli, nikako ne treba zanemariti i èinjenicu da æe ovaj kraj Sokobanje dobiti šansu za bavljenje turizmom. Oèekujem da æe nakon izgradnje ovog kompleksa u njegovoj neposrednoj blizini, kao i u široj okolini, ljudi moæi intenzivnije da se bave turizmom jer je reè o sadržaju koji æe svakako privuæi goste" dodao je Lukiæ.

On je rekao da se ovim projektom, što je bila i suština programa Vlade RS upošljava lokalna gradjevinska operativa: izvodjaèi radova su preduzeæa iz Sokobanje-”Gas oil” i “Vrmdža komerc”, a podizvoðaè je takodje lokalno preduzeæe “Jakovljeviæ i sin”. Ovim projektom pogodjena je suština cilja koji je Vlada postavila usvajajuæi Zakon o pomoæi graðevinskoj industriji u uslovima krize, kaže Lukiæ.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: