Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Pansion Sunny
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 18 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas561
mod_vvisit_counterJuče2436
mod_vvisit_counterOve nedelje2997
mod_vvisit_counterOvog meseca32856
Značaj aqua parka za Sokobanju Ĺ tampaj

"Radovi na izgradnji kompleksa otvorenih bazena na Podini odvijaju se prema predvidjenom planu. Mogu da izrazim zadovoljstvo do sada izvedenim radovima, njihovom dinamikom i kvalitetom i nadam se da će u skladu sa odredbama Ugovora početkom septembra Sokobanja dobiti jedan zaista kvalitetan i reprezentativni kupališni kompleks" izjavio je predsednik opštine Sokobanja, Dimitrije Lukić prilikom obilaska gradilišta.

Aqua park u Sokobanji

"Juče je završena važna faza u izgradnji poluolimpijskog bazena, radilo se na betoniranju zidova čime su okončani betonski radovi koji predstavljaju najvažniji deo izgradnje ovog bazena. Mimo toga obavljeni su radovi na najvećem kupališnom bazenu, a koji se tiču betoniranja dna-podloge. Nakon toga dolazi ugradnja armature i konačno betoniranje ploče i zidova kao i u poluolimpijskom bazenu" objašnjava Dimitrije lukić.

"Završeni su zemljani radovi na bazenu za prihvat tobogana, a radi se i upravna zgrada" kaže on. U toku sledeće nedelje ošekuje se povećanje obima posla i biće angažovano još desetak radnika.

"Osim toga što će Sokobanja suštinski unaprediti kvalitet turističke ponude i moći da se obrati potpuno drugačijoj turističkoj klijenteli, nikako ne treba zanemariti i činjenicu da će ovaj kraj Sokobanje dobiti šansu za bavljenje turizmom. Očekujem da će nakon izgradnje ovog kompleksa u njegovoj neposrednoj blizini, kao i u široj okolini, ljudi moći intenzivnije da se bave turizmom jer je reč o sadržaju koji će svakako privući goste" dodao je Lukić.

On je rekao da se ovim projektom, što je bila i suština programa Vlade RS upošljava lokalna gradjevinska operativa: izvodjači radova su preduzeća iz Sokobanje-”Gas oil” i “Vrmdža komerc”, a podizvođač je takodje lokalno preduzeće “Jakovljević i sin”. Ovim projektom pogodjena je suština cilja koji je Vlada postavila usvajajući Zakon o pomoći građevinskoj industriji u uslovima krize, kaže Lukić.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: