Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 19 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas896
mod_vvisit_counterJu?e1313
mod_vvisit_counterOve nedelje896
mod_vvisit_counterOvog meseca27387
Značaj aqua parka za Sokobanju Ĺ tampaj

"Radovi na izgradnji kompleksa otvorenih bazena na Podini odvijaju se prema predvidjenom planu. Mogu da izrazim zadovoljstvo do sada izvedenim radovima, njihovom dinamikom i kvalitetom i nadam se da će u skladu sa odredbama Ugovora početkom septembra Sokobanja dobiti jedan zaista kvalitetan i reprezentativni kupališni kompleks" izjavio je predsednik opštine Sokobanja, Dimitrije Lukić prilikom obilaska gradilišta.

Aqua park u Sokobanji

"Juče je završena važna faza u izgradnji poluolimpijskog bazena, radilo se na betoniranju zidova čime su okončani betonski radovi koji predstavljaju najvažniji deo izgradnje ovog bazena. Mimo toga obavljeni su radovi na najvećem kupališnom bazenu, a koji se tiču betoniranja dna-podloge. Nakon toga dolazi ugradnja armature i konačno betoniranje ploče i zidova kao i u poluolimpijskom bazenu" objašnjava Dimitrije lukić.

"Završeni su zemljani radovi na bazenu za prihvat tobogana, a radi se i upravna zgrada" kaže on. U toku sledeće nedelje ošekuje se povećanje obima posla i biće angažovano još desetak radnika.

"Osim toga što će Sokobanja suštinski unaprediti kvalitet turističke ponude i moći da se obrati potpuno drugačijoj turističkoj klijenteli, nikako ne treba zanemariti i činjenicu da će ovaj kraj Sokobanje dobiti šansu za bavljenje turizmom. Očekujem da će nakon izgradnje ovog kompleksa u njegovoj neposrednoj blizini, kao i u široj okolini, ljudi moći intenzivnije da se bave turizmom jer je reč o sadržaju koji će svakako privući goste" dodao je Lukić.

On je rekao da se ovim projektom, što je bila i suština programa Vlade RS upošljava lokalna gradjevinska operativa: izvodjači radova su preduzeća iz Sokobanje-”Gas oil” i “Vrmdža komerc”, a podizvođač je takodje lokalno preduzeće “Jakovljević i sin”. Ovim projektom pogodjena je suština cilja koji je Vlada postavila usvajajući Zakon o pomoći građevinskoj industriji u uslovima krize, kaže Lukić.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: