Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stankoviæ u centru Sokobanje
Apartmani Lukic
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 èlan/a.
mod_vvisit_counterDanas1020
mod_vvisit_counterJu?e1371
mod_vvisit_counterOve nedelje5122
mod_vvisit_counterOvog meseca42478
Znaèaj aqua parka za Sokobanju Štampaj

"Radovi na izgradnji kompleksa otvorenih bazena na Podini odvijaju se prema predvidjenom planu. Mogu da izrazim zadovoljstvo do sada izvedenim radovima, njihovom dinamikom i kvalitetom i nadam se da æe u skladu sa odredbama Ugovora poèetkom septembra Sokobanja dobiti jedan zaista kvalitetan i reprezentativni kupališni kompleks" izjavio je predsednik opštine Sokobanja, Dimitrije Lukiæ prilikom obilaska gradilišta.

Aqua park u Sokobanji

"Juèe je završena važna faza u izgradnji poluolimpijskog bazena, radilo se na betoniranju zidova èime su okonèani betonski radovi koji predstavljaju najvažniji deo izgradnje ovog bazena. Mimo toga obavljeni su radovi na najveæem kupališnom bazenu, a koji se tièu betoniranja dna-podloge. Nakon toga dolazi ugradnja armature i konaèno betoniranje ploèe i zidova kao i u poluolimpijskom bazenu" objašnjava Dimitrije lukiæ.

"Završeni su zemljani radovi na bazenu za prihvat tobogana, a radi se i upravna zgrada" kaže on. U toku sledeæe nedelje ošekuje se poveæanje obima posla i biæe angažovano još desetak radnika.

"Osim toga što æe Sokobanja suštinski unaprediti kvalitet turistièke ponude i moæi da se obrati potpuno drugaèijoj turistièkoj klijenteli, nikako ne treba zanemariti i èinjenicu da æe ovaj kraj Sokobanje dobiti šansu za bavljenje turizmom. Oèekujem da æe nakon izgradnje ovog kompleksa u njegovoj neposrednoj blizini, kao i u široj okolini, ljudi moæi intenzivnije da se bave turizmom jer je reè o sadržaju koji æe svakako privuæi goste" dodao je Lukiæ.

On je rekao da se ovim projektom, što je bila i suština programa Vlade RS upošljava lokalna gradjevinska operativa: izvodjaèi radova su preduzeæa iz Sokobanje-”Gas oil” i “Vrmdža komerc”, a podizvoðaè je takodje lokalno preduzeæe “Jakovljeviæ i sin”. Ovim projektom pogodjena je suština cilja koji je Vlada postavila usvajajuæi Zakon o pomoæi graðevinskoj industriji u uslovima krize, kaže Lukiæ.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair
Apartmani Bajiæ
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najèešæe interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: